Az SNCT luxus szexklub előadói arról meséltek, mi is történik valójában a csak tagok számára fenntartott zárt ajtók mögött. 

Extra gyönyörök 

A klubba való belépés éves szinte akár 50 000 dollárba is fájhat, ám mindezért cserébe elképesztő luxus várja a látogatókat, az extra gyönyörökről pedig már nem is beszélve. A vendégek között vannak híres színészek, profi sportolók és jómodú üzletemberek is, aki mind résztvesznek az igényes vacsorákon, medencepartikon, illetve álarcosbálokon, ezen túlmenően pedig valóra válthatnak a legvadabb szexuális fantáziáik is. 

Meghitt társaság 

Az  exkluzív, meghitt társaságba való bejutás jelentkezési alapon történik, a jelentkezőket pedig a hírnevük alapján értékelik, így döntik el, beleillenek-e az SNCT hangulatába. Minden este fő eseménye az erotikus előadások, amiket Inka Nevala kreatív igazgató állít össze. 

Amikor először vettem részt egy ilyan partin vendégként, akkor úgy éreztem, mintha egy filmes díszletbe sétáltam volna be 

mesélte Jesicca, aki jelenleg a klub egyik előadóművésze. Jessica, amióta csatlakozott a klubhoz felhagyott a korábbi Los Angeles-i állásával, jelenleg gyakran cicának öltözve vagy leláncolva várja a vendégeket egy kis szerepjátékra a kluban. 

Éreztem, hogy vonz ez a világ, itt önmagam lehet és előítéletek nélkül mutathatom meg a testem és a gondolataim. 

árulta el. 

A fantáziák megélése 

A klub egy másik előadója, Haley Grace, az SNCTM-nél történő munkáját arra használja, hogy megélje a saját szexuális fantáziáit, mindezért pedig még pénzt is kap. 

A fellépések során gyakran úgy érzem, lehetőséget kapot arra, hogy megéljem a szexuális fantáziáim. A legutóbb eseményen péládul egy rabszolgajáték jelenetben vettem részt. Isteni volt. 

- mondta. 

Hatalom 

Jessicához hasonlóan korábban Grace-t is csak vendégként invitálták meg a klubba, ám hamar ráébredt, előadó szeretne lenni. 

Jessica egyébként arról is beszélt, hogy ez a munka hatalmat ad neki, valamint ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, az események egyáltalán nem gusztustalanok. 

Helyes módon a nők irányítanak ezeken az eseményeken, mindezt úgy, hogy mindenki rendelkezik saját, szexuális akarattal, azzal az akarattal, amit a társadalomban nem tanítanak meg nekünk. 

(via)