A sorozat az HBO-n fut, s már a második évadánál jár, népszerűsége pedig úgy néz ki töretlen. Mondjuk nem csoda, hiszen a fő téma mi más lehetne, mint a  szex.  Ha te is szeretnéd egy kicsit feldboni a szexuális életed, akkor ez a sori most segíthet benne. 

Minden a szexről szól? 

Drog, gyilkosság, pénz, hatalom és persze szex, jó sok szex. Ha jellemezni kelleni A fehér lótusz című sorozatot, akkor talán így lehetne a legjobban körülírni. A sorozat első évada tavaly nyáron debütált az HBO-n, a sztori pedig egy első ránézésre tökéletes világba kalauzol bennünket, ahol a fehér gazdagok élik kiváltságos kis életüket. Ám persze, ahogyan az lenni szokott semmi sem ennyire egyszerű, hiszen hamar kibukik, hogy a paradicsomban is lehetnek gondok. Az első szezon sikere után persze jött a második évad, ami október végén került fel az HBO kínálatába. Itt már sokkal dominánsabb szerephez jutott a szex, ugyanis alapvetően ez irányítja az eseményeket. 

Egyik szexjelent követi a másikat 

A sorozatban egyik szexjelenet követi a másikat, az egész történet vibrál és pulzál. Ha a pároddal nézed, szinte kizárt, hogy közben nem kívánjátok meg egymást, de ha egyedül nyújtózkodsz el a kanapén, akkor is jól elszórakozhatsz a hatására. Emellett azonban van a történetnek egy másik vonala is: a második évadban felbukkan egy házaspár,  Daphnét és Cameron, akik úgy tűnik, több évnyi házasság után is nagyon boldogok, ám a felszín alatt azért vannak problémák. 

Etikailag nem monogám 

Kiderül ugyanis, hogy Daphne és Cameron etikailag nem monogám kapcsolatban élnek egymással, ami azt jelenti, hogy a kapcsolat több embert érint, minden érintett fél beleegyezésével. Ennek több fajátja is lehet egyébként, ide tartozik a klasszikus nyitott kapcsolat, az édeshármas, a swinging, a poliamoria, vagyis a többszerelműség, illetve a polifidelitás, azaz a több ember iránti elköteleződés valamint a poligámia is. (ez utóbbi alapvetően többnejűséget vagy több férjűséget jelent, ami Magyarországon törvényellenes - a szerk.)

Ha kell egy kis vérfrissítés 

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat házaspárja az ENM egyik formáját részesíti előnyben és ezzel próbálják meg fenntartani a szikrát a kapcsolatukban. Persze ezzel most nem azt akarjuk mondani, hogy akkor dobjátok el a monogámiát, azonban, ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotokra ráférne egy kis vérfrissítés, akkor kezdésnek csekkoljátok A fehér lótuszt, továbbá találjatok ki olyan dolgokat, ami csak a ti kapcsolatotokra jellemző, azt pedig csak ti tudjátok, hogy nektek mi fér bele. Izgalmat bárhol lehet találni, csak keresni kell. 

(via)