Az év legmeghittebb ünnepére nem csupán az ételek lenyűgöző menüsorával készülünk, elhoztunk neked egy három fogásból álló szexmenetrendet is az ünnephez méltó szexpózokkal!

Karácsonyi szexpózokkal hangolódunk az ünnepekre

Odakint mínuszok, bent viszont a kandalló tüzének ropogása, meghitt hangulat, gyertyafény, sosem volt még ekkora a kedv a szexhez. Na de hogyan lehet az is ünnepi és különleges? Ezzel a három meghitt karácsonyi szexpózzal mindenképpen!

A talicska

A talicska póz igazán meghitt lehet, lényege, hogy a kutyapózt felvéve a fogadó fél ne a földön támaszkodjon a karjával. Tegyen maga alá puha takarókat, párnákat, ezzel emelve a magasságát és megteremtve a romantikus hangulatot. 

Közben a behatoló fél fogja meg a fogadó fél bokáját, és közben gyengéden simogassa azt, valamint a fogadó fél fenekét.

Egyesült sasok játszmája

A sasok egyesülése szintén hihetetlenül szexi és szenvedélyes lehet. Mindkét fél az oldalán fekszik egymással szemben, így történik a behatolás. A nő a lábaival átfonja a férfi dekát, aki pedig a fogadó fél feneét markolássza és simogatja közben. Szabad a csók, szabad az érintés, szabadok a mély és hosszú szemkontaktusok!

Nem engedlek el!

A harmadik szexpóz aztán tényleg nagyon extra! Lényege, hogy a nő hason fekszik. A bal lábát behajlítja, a jobbat pedig kinyújtja, és a behatoló fél dereka köré fonja. Az egyik kezénél pedig a könyökére támaszkodik, a másik lent marad az ágyon. Sosem volt még ennyire mély a behatolás!