Állati jó szexre vágysz, aminek tutira orgazmus a vége? Akkor hajrá, hajrá - tessék egymás testét a polip szexpózban felfedezni!

A polip szexpóz a kulcs

Az orgazmus eléréséhez egyáltalán nem mindegy, milyen pózban szeretkezünk, ezért ha ezzel eddig nem trükköztünk, érdemes átgondolni a lehetőségét.

Remek kezdés lehet a polip szexpóz, ami egy valóságos orgazmusgenerátor, mert olyan pózban és szögben történik a behatolás, ami extra intenzíven stimulálja a G-pontot.

Hogyan kell csinálni a polip szexpózt?

A fogadó fél először csak feküdjön a hátára. A párja térdeljen vele szembe, mintha már a behatoláshoz készülne. A nő a jobb lábát a férfi vállához helyezi, a mellkasánál elhelyezve a talpat, méghozzá úgy, hogy derékszöget alkosson. 

A másik lábbal már nem lesz megerőltető, már-már akrobatikusnak mondható dolgunk, az az ágyon hever. 

Ha úgy érzed, ez már túl sok, és nem vágysz ennyire intenzív tornára, vagy ebben képtelen vagy ellazulni a nagy erőkifejtés miatt, akkor csinálhatjátok azt is, hogy a fogadó fél átkulcsolja a lábát a behatoló fél háta mögött. 

Így is rendkívül mély és intenzív lehet a behatolás, amitől könnyebben lehet orgazmusod, mint más pózokban történő stimulációktól.

via