Rád hány nagy szerelem vár? A csillagjegyed akár ezt is elárulhatja!

Bak

A Bakok makacs természetük miatt nehéznek találják a párkapcsolatokat, így azok általában nem tartanak sokáig. Éppen ezért sok kudarc éri őket a szerelemben, de ha azt nézik, hogy a partner megértse őket, és kezelni tudja őket, nem a külsőségeket, akkor megtalálhatja az igazi. Ebből adódóan az átlagnál több szerelem van az életében. 


Vízöntő

Nem vagy olyan, aki könnyen beadja a derekát egy kapcsolatra. Kritikus vagy a randipartnerekkel, és szeretsz egyedül időt tölteni. Nincs ezzel semmi baj, de nehéz neked megfelelni, így 1-2 szerelemben lehet részed. 

Hal

A Halak nagyon érzékenyek, és a romantika a középső nevük. A Halaknak különösen sok titkos crush-uk van, mert nem mindig merik kimutatni a valódi érzéseiket. De alapvetően nagyon szereted a kapcsolatokat és mindent, ami ezzel jár, így soha nem vagy sokáig szingli, és amikor párban élsz, teljesen beleveted magad a szerelmedbe. Te akár négyszer is megtalálhatod az igazit. 

Kos

A Kos nagyon gyorsan szerelembe esik. Mikor még csak annyit mondasz, hogy találkoztál egy kedves sráccal, a környezetedben már tudják, hogy ez mit jelent. Éppen ezért követhetetlen a szerelmi életed, és az is, éppen ki a főszereplője. Rengeteg szerelmed lesz.

Bika

A bikák nagyon romantikus lények, és kifejezetten hűségesek. Nem szeretik váltogatni a partnereket, éppen ezért maximum háromszor érzik életükben azt, hogy akkor éppen a megfelelő partnerre leltek. 

Ikrek

Rengeteg barátod van. Ismerkedsz, barátkozol, szociális életet élsz, de belül nagyon vágysz arra, hogy a könnyed nyári esték mellett igaz szerelemre találj. Pedig ez nem egyszerű, mert annyi mindent vársz el a partneredtől, hogy annak csak kevesen felelnek meg. Éppen ezért, az Ikreknek általában egy nagy szerelmük van. 

Rák

Nagyon érzékeny vagy, de ezt nem mutatod ki. Éppen ezért, sokszor olyan kapcsolatokba is belemész, amelyekről már az elején tudod, hogy nem neked valóak, de mégsem mersz ennek hangot adni. Éppen ezért akár 5 komoly kapcsolatod is lehet. 

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik a figyelmet, a flörtölést, és a kapcsolatokat. Szeretsz a reflektorfényben lenni, és ezt keresed egy kapcsolatban is. Éppen ezért, ha valaki királynőnek kezel, annak nyert ügye van. Ezt pedig sokan kiszagolják, így akár 5x is úgy érezheted, megtalálhatod az igazit. 

Szűz

A Szűzek szeretik a csendes és rendezett életet, és egy partner szerintük ezt csak elronthatja. Éppen ezért álmaid pasija kedves, udvarias, és nagyon jól alkalmazkodik hozzád. A Szűzeknek általában háromszor van nagy szerelmük az életben. 

Mérleg

A Mérleg élete olyan, mint egy romantikus vígjáték. A kapcsolatokban a békére törekszel. Néha magad sem tudod, mit vársz egy kapcsolattól, amelyek esetedben néha egy pillanat alatt mennek tönkre, ha valaki nem hozza az elvárásaid. Szeretsz kapcsolatban lenni, és akkor is belemész, ha tudod, hogy nem ő az igazi. Így nálad az 5 a minimum. 

Skorpió

Nagyon érzékeny és makacs vagy, és a legnagyobb problémád a kapcsolatokban, hogy nagyon hamar szakítasz a partnerrel, ha valami rosszat tesz vagy szól. Először minden nagyon szépnek tűnik, és azt gondolos, ő lesz az igazi. Ám jellemzően, amikor eltűnik a rózsaszín köd, te magad is inkább búcsút intesz, látva a hibákat. Éppen ezért a 3-5 kapcsolat nálad is teljesen reális. 

Nyilas 

A nyilasok szeretik a kalandot, új dolgokat próbálnak ki, és az életük soha nem unalmas. Ezért nem tudsz sokáig egy kapcsolatban élni, túlságosan szeretsz randevúzni és új emberekkel találkozni. Éppen ezért nem gyakran leszel igazán szerelmes, életed során maximum 2 alkalommal. 

via