Itt a változás ideje, 3 csillagjegynek sorsfordító helyzeteket tartogat a hét második fele. Na persze csak pozitív értelemben!

Vízöntő

Ezen a héten magadra sem ismersz, ami a szíveden, az a szádon. Most nem vagy hajlandó cukormázzal leborítani a véleményedet. De ez nem baj, úgy érzed ugyanis, hogy hatalmas kő esik le a szívedről, és nem kell álarcot viselned. Az igazság felszabadít, és te imádod ezt az érzést. Mintha minden gondod elszállt volna. 

Oroszlán

Most olyan emberekkel találhatod meg a közös hangot, akikkel eddig nem. A túlérzékeny embereket nem tudod kezelni, ám ebben változás áll be, ha nem is érted meg őket, de türelmesebb leszel. Ez meghozza majd az eredményét: teljesen máshogy láthatsz embereket, kapcsolatokat, szituációkat. 

Mérleg

Hihetetlen a kisugárzásod a héten. Vonzod a szerencsét, a jó helyzeteket, a pénzt és a pasikat is! Használd ki, hogy ezen a héten minden arannyá válik, amihez hozzá érsz, mert később bánni fogod, hogy a most adódó lehetőségeket elszalasztottad. Itt az ideje, hogy kiélvezd, amikor jól mennek a dolgok.