3 csillagjegynek egyáltalán nem mindegy, hogy a héten mit tesznek, és milyen döntéseket hoznak: ugyanis ezeknek a dolgoknak intenzív következménye lehet. Lássuk, kiknek változhat meg ezen a héten az élete, és kik azok, akikre nagyon mély és intenzív napok várnak.

VÍZÖNTŐ

Most több kötelesség is a nyakadba szakadhat, amit nem nézel jó szemmel. Pedig nem ez a megfelelő hozzáállás, most kellene többet bevállalod, mint általában. Hidd el, nem fogod megbánni, ugyanis minden érted történik. Ami most plusz munkát jelent, az az életedet is megváltoztatható lehetőségek formájában jelenhet meg később.

Halak

A kreativitásban találod meg magadat, nagyon fontos számodra, hogy ezen a héten valami olyan dolgot csinálj, ami kielégíti ezt a szükségletedet. Engedd, hogy megszülessenek azok a dolgok, amelyeknek meg kell, és ne állj a saját magad útjába. Alkoss, add ki magadból, ami benned van, hogy megkönnyebbülj, és hogy új szintre emelkedhess.

Kos

A Kosnak most rendkívül fontos, hogy úgy érezze, hogy a döntések amelyeket meghoz, azok azért történjenek így, mert ő úgy akarja. Nehezen veszi, ha megfosztják a szabadságérzetétől, ebből hatalmas, hosszútávon is ártalmas problémák alakulhatnak ki. Oda kell azonban figyelniünk arra, hogy higgadtak maradjanak, mert csak így élhetik túl ezt a hetet, és csak így lehet pozitív a végkifejlet.