Csak mert tart a Merkúr retrográd még nem jelenti azt, hogy nem érheti valami igazán jó is a zodiákus tagjait. A horoszkóp szerint a hétvégén 3 csillagjegy maximálisan élvezheti az univerzum támogatását és kellemes napok várnak rájuk:

Ikrek

Készen állsz egy igazán lenyűgöző hétvégére? Az univerzum most mindenben támogat téged, így a legmerészebb álmaid is megvalósulhatnak. Ezzel együtt főleg romantikus pillanatokra számíthatsz Mr. Biggel, vagy egy igazán lélekemelő beszélgetésre, esetleg wellnessezésre a BFF-eddel. Bármit is csinálsz, az nemcsak jól sül el, hanem élményekkel teli is lesz. Minden hihetetlenül gördülékenyen fog alakulni.

Rák

Élvezd a kozmikus áldást Rák, ami feléd irányul. Rengeteg szeretetet és megértést kapsz a környezetedtől, akik pontosan azt fogják adni neked, amire szükséged van, sőt, akár annál többet is! A csillagok arra bátorítanak, hogy vágj bele abba, amibe eddig nem mertél, vagy küzdj meg a kihívásokkal, amiket eddig félresöpörtél, mert most könnyen és gyorsan elérheted a kitűzött célodat!

Oroszlán

Meglehet, az áldások álcázva érkeznek az életedbe, Oroszlán. Elszomoríthat, ha valaki lemond egy találkozót, de kiderülhet: így valószínűleg megúsztál egy komoly kellemetlenséget. Egy pasi elutasít téged, de hamar a tudomásodra juthat, hogy amúgy is csak átveri a nőket. Szóval, légy nyitott arra a gondolatra, hogy minden okkal történik, és a sors a legjobbat akarja neked, ezért megóv téged, ugyanakkor szerencsés helyzeteket is teremt.