3 csillagjegynek maradandó élményt okoz majd a hétvége, mert olyan emberekkel találkozhatnak, akik gyökerestől megváltoztatják az életüket.

Halak

Rengeteg dolog történik veled ezekben a napokban, ami miatt egy kicsit érzékenyebbé válhatsz. Ám ez az érzékenység lesz az, ami miatt más színben látod majd a hétvégi találkozóidat, és megváltozhat a véleményed egyes emberekről. Nyitottabbá válsz másokra, ami miatt sok kapcsolatodat ajándéknak kezeled majd.

Ikrek

Ezen a héten úgy érzed majd, új energiákra és hatásokra van szükséged. Éppen ezért nem ismersz magadra, annyira nyitottan és pozitívan fogadod az embereket az életedbe. Ez a pár nap rávilágít majd arra, hogy nem kell félni az új dolgoktól, és minden embertől tanulhatsz vmit.

Szűz

Most olyan emberek is megkaphatják a figyelmedet, akiktől eddig tartottál, és akiknek nem vetted komolyan a véleményét. Bűntudatot érzel majd, hogy eddig nem figyeltél rájuk, de jobb később, mint soha. Végre te is megérted, hogy mások is rengeteget hozzátehetek az életedhez, még akkor is, ha eddig nem gondoltad volna.

via