Előbb-utóbb minden kiderül, ezzel szembesül most három csillagjegy, akik olyan titkot tudhatnak meg a napokban, amire egészen biztosan nem számítottak.

Rák

Egy ezeréves családi sztori lát napvilágot, amiről eddig fogalmad sem volt, sőt több rokonodnak sem. Ez alaposan megkavarja a szálakat, és átrendezi a viszonyokat a családodban. Mielőtt azonban teljesen elvinnének az érzelmek, járj utána az információknak, mert lehet, árnyaltabb a kép, mint az elsőre látszik.

Skorpió

Már-már kezdted úgy érezni, hogy a pasid egyáltalán nem tervez hosszútávon, sőt, kicsit olyan volt mostanában, mintha szakítani akarna. A napokban viszont rájössz végre, hogy mi miatt viselkedik olyan furcsán. Nyugi, csupa pozitív titokra derül fény!

Bak

Kiderülhet, hogy a legjobb barátnőd/barátod szerelme egyáltalán nem bír téged, pedig te azt hitted, hogy jóban vagytok. Persze ez elsőre nagyon rosszul esik, de ha belegondolsz, igazából te sem kedveled annyira, nem? Próbálj meg nem megsértődni rajta, mert valószínűleg csak arról van szó, hogy nem ismeritek eléggé egymást. Inkább igyekezz több közös programot szervezni, de ha persze később sem enyhül a viszony, ne erőltesd!