A legtöbb pasi hónapokon keresztül tervezget, mire megtörténik az eljegyzés. Szeretnék, hogy emlékezetes legyen a dolog, ezért akadnak olyanok, akik szó szerint mindent megtesznek azért, hogy meglepjék a szerelmüket

Folyton a jövőről beszél 

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy a pasid folyton a közös jövőtökről beszél? Akkor van egy jó hírünk, mivel megkérheti a kezed. A szakértők szerint ez igazán egyértelmű utalás, ami arra utal, hogy veled képzeli el a jövőjét. Ha egyre többször kerül szóba a közös házvásárlás, vagy a gyerekvállalás, akkor hamarosan felteheti neked a nagy kérdést. 

Drága utazást tervez 

A statisztikák szerint sok pasi időzíti a lánykérést a nyaralásra. Persze ilyenkor megpróbálnak minél különlegesebb helyet választani, vagy olyan városba, országba elvinni, ami már régóta a kívánságlistátod szerepel. Ha a barátod az utóbbi időben egyre többször tervezgeti a következő utazásotokat, ami még drága is lesz, akkor egy különleges helyszínen szeretné feltenni a kérdést. 

Egyre többet spórol 

Az eljegyzési gyűrű és az esküvő sem olcsóak. Ha a pasid hirtelen elkezd spórolni, és nem említi, hogy miért takarékoskodik a pénzzel, akkor elkezdhetsz gyanakodni. Nagy valószínűséggel már a következő mérföldkőre spórol! 


Via