Különleges időszak következik az évben. Te is sokat gondolkodsz azon, hogy a párod mikor szánja rá magát arra, hogy eljegyezzen?

Hasonló gondolatok

Nos, egyáltalán nem lehetetlen, hogy azon két nap egyikére esik majd a döntése, amelyről most ez a cikk is szól. Mint kiderült, a lánykérések 70%- a kettő napra esik, de erre te is biztosan rájöttél már, a Facebook feededet pörgetve.

Karácsony

Természetesen a legnépszerűbb dátum még mindig a karácsony. Mint kiderült, a lánykérések legnagyobb része, több mint 40%-a karácsony este történik. Figyeld meg, hogy karácsonykor mennyivel többen számolnak be arról, hogy megtörtént az eljegyzés, mint az év többi napján.

Valentin-nap

Szintén dobogós lett a Valentin-nap, 33 % választja ezt a napot a nagy kérdés feltételére. Nem csoda, az év legszerelmesebb estéje általában tényleg ideális arra, hogy ekkora mérföldkövet lépjenek meg.

Szilveszter

A képzeletbeli dobogóra felfért a szilveszter is, nem ritka az sem, hogy valaki akkor térdel, és teszi fel a nagy kérdés, amikor éjfél tud az óra. Az új év új kezdete t is jelent sokak számára, ilyenkor sokan annak hangot annak, mennyire szeretnék elmélyíteni a kapcsolatot.

via