Pár héttel ezelőtt vállalta fel a kapcsolatát nyilvánosan Kylie Jenner és Timothée Chalamet. Legelőször Beyoncé koncertjén szúrták őket ki, azóta pedig már olyan pletykák is megjelentek, hogy közeleg az esküvőjük dátuma. 

Kylie Jenner hatalmas gyémánttal jelent meg 

Kylie és Timothée jelenleg Párizsban vannak, és divatbemutatókon vesznek részt. A legújabb sztárpár még hivatalosan sehol sem jelent meg nyilvánosan, eddig csupán lesifotók készültek róluk. Az legutóbbi felvételeken épp egy autóból szállnak ki, és sétáltak. Ekkor szúrták ki a szemfüles rajongók, hogy Kylie egy hatalmas gyémántot visel a gyűrűsujján. 

A gyűrűt Kylie korábban még nem viselte, így rögtön felfigyeltek rá a rajongók. Sokak szerint akár eljegyzési gyűrű is lehet, hiszen korábban már kiderült, hogy Kylie és Timothée kapcsolata egyre komolyabb. Az ékszerről készült fotókat itt nézheted meg. A párhoz közel álló források azt nyilatkozták, hogy nagy közöttük az összhang, így az sem kizárt, hogy jövőre összeházasodnak. 

Még nem nyilatkoztak a kapcsolatukról 

Kylie és Timothée kapcsolatáról legelőször az év elején jelentek meg pletykák. Az informátorok akkor azt állították, hogy mindketten komolyan gondolják a kapcsolatot, de szeretnék megismerni egymást. Sokáig fotó sem jelent meg róluk, pár héttel ezelőtt lehetett őket először nyilvánosan látni. Beyoncé koncertjére mentek el, ahol pár csók is elcsattant köztük

A sztárpár azóta egyre többször mutatkozik együtt, legutóbb egy teniszmeccsre mentek. Ott szintén készültek róluk képek, de még azóta sem szólaltak meg a kapcsolatukról.


Via