Tavasszal kezdtek el először pletykálni Kylie Jenner és Timothée Chalamet kapcsolatáról. A celebekről sokáig nem jelent meg közös fotó, végül Beyoncé koncertjén vállalták fel a románcot. A dolgokat annyira komolyan gondolják, hogy a hírek szerint már az esküvő is szóba került. 

Kylie Jenner és Timothée Chalamet hamarosan összeházasodhatnak

Kylie és Timothée sokáig privátként kezelték a kapcsolatukat, a pár barátai később elárulták, hogy szerették volna jobban megismerni egymást. Végül Beyoncé koncertjén jelentek meg először együtt, azóta pedig egyre többször mutatkoznak nyilvánosan. A barátok szerint annyira komolyan gondolják a dolgokat, hogy már az esküvő is szóba került. 

Bár a sztárpár nem szeretné elsietni a dolgokat, nem tartják kizártnak, hogy 2024-ben összeházasodjanak. A celebek kapcsolata lázban tartja a rajongókat is, a Coral nevű fogadóiroda képviselője elárulta, hogy egyre többen kötnek fogadásokat a szerelmesekre.

Most esélyesnek tartjuk, hogy a pár 2024-ben összeházasodjon, ami 2024 egyik nagy eseménye lehet

– árulta el John Hill az iroda képviselője. 

Még nem szólaltak meg a kapcsolatról 

Az utóbbi időben több eseményen is megjelentek. A képek alapján igazán nagy köztük a szerelem, Beyoncé koncertjén láthatóan remekül érezték magukat. Kylie és Timothée még nem szólaltak meg a kapcsolatukról, így azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor kezdtek el randizni. 

A barátok, ismerősök többször is nyilatkoztak már, és elárulták, hogy mindketten nagyon boldogok. Kylie barátai elárulták, hogy a celebek semmit sem szeretnének elsietni, nagyon jól érzik magukat együtt, de időt akarnak szánni arra, hogy megismerjék egymást. 


Via