Legelőször tavasszal jelentek meg a hírek arról, hogy Kylie Jenner és Timothée Chalamet randiznak. Többször látták a Kylie kocsiját a színész házánál, de egészen idáig nem készült róluk fotó vagy videó. Most Beyoncé koncertjén vállalták fel a kapcsolatukat. 

Kylie Jenner és Timothée Chalamet így csókolóztak a koncerten

Beyoncé Los Angelesben adott koncertet, amin számos híresség részt vett. A Kardashian-családból többen is ott buliztak, és Kylie sem hiányozhatott, akit Timothée kísért el. A celebek eleinte csak nagyon közel álltak egymáshoz és beszélgettek, majd csókolózni kezdtek. 

@arianaspower kylie jenner and timothee chalamet 🫶🏼 #fyp #kyliejenner #timotheechalamet #viral ♬ original sound - :)

A felvételek alapján Kylie nagyon jól érezte magát, rengeteget nevetett, így láthatóan szuper hangulatban telt az este. Több videó és fotó készült róluk, ami szintén nem zavarta a sztárpárt, úgy tűnik, hogy eldöntötték, felvállalják a kapcsolatukat. 

Sokáig titkolóztak 

Az elmúlt hónapokban rengeteg hír jelent meg róluk. Voltak olyan pletykák, hogy már el is jegyezték egymást, míg mások azt állították, hogy valójában sosem randiztak. Az informátorok szerint Kylie szeretett volna időt adni maguknak, amíg alaposan megismerik a másikat. 

Nem szerettek volna semmit elsietni, éppen ezért tartották titokban a kapcsolatukat. Nagyon úgy fest, hogy komolyabbra fordultak közöttük a dolgok, ha már nyilvánosan fel is vállalták


Via