Mint megírtuk, nagyon úgy tűnik, hogy Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak. A valóságshow-sztárt az autója buktatta le, ugyanis néhány nappal ezelőtt a népszerű színész háza előtt parkolt. Kiderült, hogy a páros nagy valószínűséggel már január óta randizik, sőt a párizsi divathétről egy videó is napvilágot látott róluk, ahol beszélgettek. 

Kendall Jenner volt a kerítőnő?

A legújabb információk szerint Kylie nővére, Kendall Jenner volt az, aki összehozta a párt. A modell egy ideje már jó barátságot ápol a színésszel, a tavalyi Coachella Fesztiválon róluk látott napvilágot egy felvétel, ahol összeölelkeztek. Az idei Coachellán Kylie és Kendall együtt buliznak, de egyelőre Timothée nem tűnt fel a társaságukban.

Kylie élvezi az új kapcsolatot

Egy bennfentes az Entertainment Tonight nevű lapnak azt állítja, hogy a kapcsolatuk egyelőre nem komoly, inkább csak egy laza randizgatásról van szó, de Kylie odáig van Hollywood népszerű színészért. 

Nagyon jól érzi magát, mert teljesen más, mint a korábbi kapcsolatai. Ez új és izgalmas, Kylie csodálatosan van

- állítja a bennfentes.

A névtelen informátor azt is elárulta, hogy oka van annak, amiért Kylie és Timothée nem együtt jelentek meg a Coachella Fesztiválon, ugyanis a valóságshow-sztár még nem áll készen arra, hogy felvállalja a kapcsolatukat, és csak jól akarja érezni magát a barátaival.

Mi a helyzet Travis Scott kommentjével?

Az év elején bombaként robbant a hír, hogy Kylie Jenner és a gyermekei édesapja, Travis Scott megint szakítottak. Mielőtt napvilágot látott volna a hír, hogy Timothée Chalamet lehet az új pasija, Travis Scott kommentelt az exe képe alá. A rapper azt írta Kylie egyik képéhez, hogy gyönyörű. Nos, az köztudott, hogy minden szakításuknál barátként váltak el, és valószínűleg ez most sincsen másképp. 

Via