Ha azt hitted, Hollywoodban már nem jöhet össze olyan sztárpár, akin meglepődnél, akkor most ki kell ábrándítsunk: arra valószínűleg te sem gondoltál, hogy majd Kylie Jenner és Timothée Chalamet jönnek össze. 

Az autója buktatta le Kylie Jennert

Csütörtök este a szemfülesek kiszúrták, amint Kylie Jenner leparkol a fekete Range Roverével Timothée Chalamet Beverly Hills-i villájánál. A hír alaposan felkavarta az állóvizet, ugyanis voltak, akik már eddig is gyanakodtak arra, hogy van valami kettőjük között, számukra ez a hét felér egy vallomással. 

Múlt héten került először szóba, hogy a két sztár között alakulóban lehet valami, ám egy biztos: nagyon figyelnek a diszkrécióra, ugyanis senkinek nem sikerült lencsevégre kapnia Kylie Jennert, amint kiszáll az autóból. 

Több benfenntes is megerősítette a hírt

A sötétített ablakokkal rendelkező terepjáró a kanyargós útról azonnal a kocsibejáróhoz ment, valószínűleg indokolt ez a nagy titkolózás, és tényleg maga Kylie Jenner próbált meg rejtőzködni. 

Egy bennfentes azt állította a Deuxmoi Instagram-oldalnak, hogy ő a januári párizsi divathét óta tud arról, hogy randizgat a két A-listás celeb. Egy másik névtelen forrás szintén erről számolt be, szerinte az Eufória forgatásán a párosuk már nyílt titok. 

via