Elképesztő dolog történt a párizsi divathéten! Avril Lavigne, és Kylie Jenner exe Tyga együtt jelentek meg az eseményen, ráadásul kéz a kézben, csókolózva, így minden bizonnyal egy párt alkotnak. 

Már többször látták őket együtt

A 38 éves énekesnő, és a 33 éves rapper nem tudták letörölni a hatalmas mosolyt az arcukról, szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat, egymás társaságát pedig még annál is jobban élvezték. A páros egyébként már a múlt héten kiszúrták egy Leonardo DiCaprio által rendezett bulin, sőt a szemfülesek már többször látták őket együtt, azonban, hogy van is köztük valami, azt most először vállalták fel nyilvánosan. 

Nemrég szakított 

Avril egyébként csak nemrég szakított a vőlegényével, a szintén zenész Mod Sun-val. Azonban úgy tűnik, hogy a szétválás nem viselte meg annyira az énekesnőt, sőt Tyga-val már azelőtt látták ölelkezni, hogy ténylegesen szétment volna az előző pasijával. Bár a menedzsmentje akkor még tagadta, hogy a rapper lenne az új párja, de a párizsi divathéten történtek félreérthetetlenek, így most már biztos, hogy Avril-re újra rátalált a szerelem. A róluk készült fotók tanúsága szerint pedig csak úgy izzik köztük a levegő, mutatjuk: 

Kylie Jennerrel járt 

Tyga amúgy korábban Kylie Jennerrel járt, sőt a hihetetlen csavar a történetben, hogy Avril meg a celeb féltestvérével, Brody Jennerrel randizgatott anno. Összeérnek ám itt a szálak....😄

(via)