Ha az álom eljegyzésedet tervezgeted magadban, akkor nem biztos, hogy azt is felírnád a listádra, hogy a leendő vőlegényednek merevedése legyen miközben megkéri a kezed. Pedig ha jobban belegondolsz, ez egy kifejezetten szép kifejezése is lehet az érzéseinek.


Az eljegyzési merevedés egy létező dolog


Biztos az az első gondolatod ezzel kapcsolatban, hogy ez valami szexuálisan túlfűtött, vagy kifejezetten perverz reakciója egy pasinak, ez viszont nem így van. A merevedés kialakulásában rengeteg különböző tényező szerepet játszik. Egyáltalán nincs szükség kifejezett szexuális ingerre ahhoz, hogy megtörténjen.

GettyImages/AlexeyKaramanov

Amikor egy férfi arra készül, hogy megkérje a szerelme kezét, akkor egyszerre nagyon sokféle impulzus száguld keresztül az agyán. Amikor a dopamin, az adrenalin nagy mennyiségben vannak jelen, plusz még egy erős érzelmi hatás alatt is van a pasi, akkor bizony előfordulhat, hogyfeláll neki.


Az eljegyzési merevedés azt mutatja, hogy fontos vagy számára


Ha te is tapasztalsz ilyet a nagy pillanatban, akkor azt fogd fel inkább romantikus dolognak. Hiszen ez csak azt bizonyítja, hogy nagyon izgult mielőtt feltette a nagy kérdést, nagyon készült erre a pillanatra, és amikor igent mondtál, annak szemmel láthatóan nagyon örült. Olyan intenzív élmény volt ez számára, hogy annak látható jelei is vannak.


Még akkor is, ha önmagában ez egy tényleg cuki dolog, azért kellemetlen lehet, ha például video készül az eljegyzésről, és ott is szembetűnő a vőlegény izgalma. Nem biztos, hogy körbemutogatnád ezt a családodnak, barátaidnak. Így járt Mariel Twist tiktokker is, de végül vette a bátorságot, és az egész világnak megmutatta a NAGY pillanatukat.

@marieltwist Replying to @ab.smth hahahahahaha great I only shared this to both our family group chats 🤣 #wetried #romanceisntdead ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Via