Rengeteg meglepetést tartogatnak a csillagok áprilisra, karrier fronton és a párkapcsolatok terén is jönnek változások. A következő három csillagjegy pedig az anyagiak szempontjából számíthat megkönnyebbülésre.

Bika

Lassan kezdetét veszi a Bika hava, ami rengeteg pozitív változást tartogat számodra. Az egyik ilyen a pénzügyeidben várható, ráadásul több fronton érkezik a segítség! Egy részről végre rendezik a melóhelyeden a fizetésedet, ami már nagyon aktuális volt, de még egy kis bónusszal is megdobnak, hogy motivált maradj. Másrészt egy kedves rokonod gondolja most úgy, hogy szülinapod alkalmából meglep egy nagyobbacska összeggel, ami a lehető legjobbkor jön majd neked.

Nyilas

Nagyon nem voltál megelégedve az elmúlt években a munkáddal, pláne azzal nem, amennyit kerestél vele. Most viszont sikerül megcsípned egy olyan melót, amit nem csak imádsz és maximálisan testhezálló számodra, de sokkal-sokkal jobban is fizet majd.

Vízöntő

Nem szeretsz kölcsön adni, mert pontosan tudod, hogy nem fogod visszakapni. Korábban mégis megszegted ezt a szabályodat, és azóta sem kaptad vissza ezt az összeget. Most, hogy már kezdtél letenni róla, váratlanul megadják neked a tartozást. Szóval nem kell lemondanod a tervezett nyaralást, shoppingolást, autóvásárlást, vagy amit épp szerettél volna.