A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata fordulóponthoz érkezhet, a szingliknek pedig néhány kivételtől eltekintve még türelmesnek kell lenniük. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehet, hogy csalódást okoz egy helyzet a szerelmi életedben, de ha belegondolsz, ez valahol lehetőség is. Hidd el, a magad javára tudod fordítani a helyzetet, és végül mindketten jól jártok! A szinglikkel különleges élmény történik: megismernek valakit és azonnal beleszeretnek.

Bika

Ha szingliként nehéz időket élsz, támaszkodj a barátaidra, akik most a legfőbb támogatóid közé tartoznak. Velük minden könnyebb lesz! A párban élők viszont óvakodjanak attól, hogy gondolkodás nélkül megfogadják a baráti tanácsokat, már csak azért is, mert később a pasijuk nehezményezheti, hogy nem vele, hanem mással beszélték meg a gondjaikat.

Ikrek

Talán a távolság miatt vagy más okból kifolyólag, de egyre nehezebbnek érzed fenntartani a kapcsolatot. Ha igazán fontos nektek, akkor átfogjátok vészelni ezt az időszakot. De ha le tudnál mondani róla, akkor már csak idő kérdése, mikor szakítotok. Az egyedülállókat nem kis meglepetés érheti, mikor felbukkan az exük.

Rák

A tisztelet nagyon fontos része egy jó kapcsolatnak. Tehát, ha úgy érzed, a pasid nem tisztel, és talán még csak nem is becsül, jogosan érzed azt: ez így nem mehet tovább. Beszélj vele a problémáról, mielőtt az lenne az első gondolatod, hogy szakítasz vele. A szingliket sajnos csalódás éri, de ne sajnálják, ha nem jön össze egy sráccal a dolog, valószínűleg így a legjobb!

Oroszlán

Készen állsz kimondani a véleményedet, és hogy megoszd azt, amit a szívedben tartottál. Nem lehet könnyű neked erős és büszke Oroszlánként megnyílni a szerelmed előtt, de ez kell ahhoz, hogy javuljon a kapcsolatotok és egyúttal rájöjj: bölcsen választottál párt magadnak. Szóval, csak nyerhetsz egy kis lelkizéssel!

Szűz

A pasid iránti szereteted és elkötelezettséged sziklaszilárd. Míg mások lemondanak arról, hogy a nehéz időkben is kitartsanak a másik mellett, te úgy döntesz, még szorosabbra fűzöd vele a köteléked. Dicséretes! Ez lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatod most aztán minden eddiginél szorosabb legyen!

Mérleg

A szerelmi életed most mindent megadhat, amire vágysz! Merj nagyot álmodni és kérni. Megkaphatod, a boldog és harmonikus, akár komoly kapcsolatot is az imádottaddal. Szingliként pedig végre megtalálhatod azt, aki minden igényednek megfelel. Igazán romantikus napok várnak rád, Mérleg!

Skorpió

Talán egy ideje az összeköltözés vagy a családalapítás foglalkoztat az imádottaddal. Mi lenne, ha megkérdeznéd, ő hányadán áll a dologgal? Még az is lehet, hogy lazán teljesülhet minden vágyad, csak beszélned kell róla. A szinglik nagyon vágynak egy komoly kapcsolatra, de még egy kicsit türelmesnek kell lenniük!

Nyilas

Kicsit komoly vagy mostanában, és ezt Mr. Big is látja. Érzi, tudja, hogy valami nem stimmel, esetleg nyomaszt téged. Mi lenne, ha tisztáznád vele a dolgot? Így neki sem kellene tovább görcsölnie és talán a te problémád is megoldódhatna, de legalábbis jobban éreznéd magad, ha beszélnél vele.

Bak

Ideje beszélni a jövőről. Házasodni szeretnél, vagy összeköltözni a szerelmeddel? Használd arra a hétvégét, hogy tisztázzátok az elképzeléseiteket. A szinglik nagy dilemmába is kerülhetnek, mert többen is érdeklődhetnek irántuk, és őket is több ember érdekli. Fontos, hogy tisztességes legyél Bak, ugye érted?

Vízöntő

Készen állsz az összes kártyádat kijátszani és megmutatni Mr. Bignek, hogy szívesen fektetsz több energiát és erőt egy kapcsolatba. Persze csak, ha megkapod, amire vágysz! Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy tisztázzátok a jövővel kapcsolatos elképzeléseiteket és vágyaitokat.

Halak

Határozottnak és felkészültnek érzed magad ahhoz, hogy komolyra fordítsd a kapcsolatodat. A kérdés az, hol tart a folyamatban a pasid? Ezt kellene kideríteni a hétvégén és összeegyeztetni. A szinglik is készen állnak egy új vagy éppenséggel komoly kapcsolatra, és a napokban bele is vetik magukat az ismerkedésbe.