Valósággal berobban a zodiákus tagjainak életébe a nagy szerelem. A szinglik könnyen belefuthatnak az új pasijukba, a párban élők között pedig dúlni fog a love. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az áprilisi horoszkópodat!

Kos

A múlt havi holdfogyatkozás a Mérlegben szakítást vagy új kapcsolatot hozott. Akárhogy is, a kapcsolatok prioritásai megváltoznak, és ebben a hónapban megtanulod, hogyan kommunikáld jobban a saját szükségleteidet. Ahelyett, hogy másokra - igen, főleg a pasidra - összpontosítanál minden erőddel, fordíts több időt és energiát önmagadra, akár szingli, akár párban élő vagy. Megérdemled!

Bika

A 23-ai telihold a Skorpióban a legszorosabb kapcsolatod csúcspontját jelenti. Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, ez az a pillanat, amikor még komolyabbra fordulnak a dolgok a kapcsolatodban. De kivel? A pasiddal, a pasibarátoddal vagy valaki mással? A nagy szerelem hamarosan bekopogtat az ajtódon.

Ikrek

A romantika frusztráló téma volt számodra az utóbbi időszakban. Szingliként az exed kísért, és nehezen találod a szerelmet, párban élőként meg a társas magánytól szenvedsz. Szerencsére majd a május reményteli új korszakot hoz a szerelmi életében. Addig légy türelemmel! 

Rák

Ha úgy érzed, elakadtál a kapcsolatodban, a feszültség felgyülemlik, hogy új utakat törjön, vagy szakításra sarkalljon. Amennyiben szingli vagy, valószínűleg egy oktatási vagy kulturális helyen találsz szerelmet, ezért iratkozz fel egy kurzusra, esetleg menj el a könyvtárba vagy menj el egy művész moziba. 

Oroszlán

Ebben a hónapban egyre nő a feszültség a kapcsolatodban, és elkerülhetetlen a vita. A kérdés az, mennyire leszel felkészült ahhoz, hogy ne a pasid uralja a szituációt, és azt hozza ki belőle: mindenről te tehetsz. A szinglik végre rászánhatják magukat az ismerkedésre, még inkább a kezdeményezésre, és kellemes meglepetés éri őket. 

Szűz

Izgalmas fejlemények közelednek a szerelmi életedben, mivel a Jupiter-Uránusz együttállás 20-án életmódváltást jelez. A helyzet a következő: találkozol a Nagy Ő-vel egy varázslatos külföldi utazáson, de legalábbis valamilyen kiruccanáson, és búcsút inthetsz a régi életednek. Most még a párban élők szívét is összezavarhatja egy vonzó férfi.

Mérleg

Áprilisban a szerelem a legfontosabb számodra, Mérleg, különösen azért, mert az uralkodó bolygód, a Vénusz az egész hónapot a Kosban és kapcsolati szektorodban tölti. Végig úszni fogtok az imádottaddal a boldogságban, szingliként pedig rád találhat az igazi.

Skorpió

A hónapban teljesen megváltozhat a szerelmi életed. A Jupiter-Uránusz együttállás 20-án elhozhatja neked a Nagy Ő-t, vagy ha párban élő vagy, szintet léphet a kapcsolatotok. A párban élők viszonya sokat változik a következő hetekben, és sokkal érettebben, egyúttal megértőbben állnak majd egymáshoz.

Nyilas

Romantika van a levegőben ebben a hónapban. Ha egyedülálló vagy, egy bulin összefuthatsz egy exeddel vagy megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét. Amennyiben párban élő vagy, a Merkúr retrográd remek lehetőséget teremt arra, hogy visszacsempésszétek a szenvedélyt és a meghittséget is a kapcsolatotokba.

Bak

A párban élő Bakok között komolyra fordulhatnak a dolgok és szintet léphet a kapcsolatuk. Jöhet az összeköltözés vagy a házasság? A 23-i telihold a Skorpióban az egyik legizgalmasabb éjszakád az évben, és így ha szingli vagy, a telihold körüli napok remek alkalmat nyújtanak arra, hogy megismerkedj Mr. Biggel.

Vízöntő

A Kosban 8-án bekövetkező napfogyatkozás áttörést hoz a szerelmi életedben. Szingliként végre potenciális pasit találsz a neten, akivel rövid idő alatt komolyra fordulhatnak a dolgok köztetek. Amennyiben párban élő vagy, egy fontos döntést hoztok Mr. Biggel, ami hihetetlenül boldoggá fog tenni téged.

Halak

A retrográd Merkúr viszályt és sok félreértést hoz a legközelebbi kapcsolataiba, különösen a szerelmi életedbe. Előtör belőled a harcos, domináns éned, ami a mindennapokban sok feszültséget okozhat, de az ágyban odáig lesz érted a szerelmed. A szingli Halak pedig elképesztően merészek lesznek és úgy flörtölnek, mint még soha.