A csillagjegyed rengeteg mindent elárulhat rólad, illetve arról, hogyan viszonyulsz a szerelemhez: megmutatja, mi kell neked az igaz szerelem beteljesüléséhez és arra is egyértelmű választ ad, hogy pontosan meddig is maradj szingli a szakítás után. Most abba avattak be az asztrológusok, hogy a csillagjegyed szerint milyen az ideális szerelem a számodra, illetve, milyen párkapcsolatra is vágysz a szíved mélyén. 

Kos

Sokszor a büszkeséged áll a boldogságod útjába: de vannak olyan csillagjegyek, akik nagyon jól tudják tolerálni az elszántságodat és támogatnak minden merész ötletedben. Vezetőként egy törődő és támogató partnerre van szükséged, aki nem nehézségeket hoz az életedbe, hanem könnyedséget és boldogságot!

Bika

Te nem is szerelemre vágysz, kedves Bika, hanem sokkal inkább egy tartós és stabil partnerre, akiben 100%-ig megbízhatsz. Az ideális párkapcsolat a számodra teljesen természetes és magától értetődő, nem kell rajta agyalgatnod, sem gondolkodnod, annyira természetes, hogy jelen van a pasid az életedben.

Ikrek

Olyan cuki személyiséged van, hogy körülrajonganak a pasik, ezt pedig nagyon élvezed. Imádsz a társaságukban lenni, ezért nehezen esik elköteleződnöd egy pasi mellett. Csillagjegyed szerint megoldást lehet számodra az etikus nonmonogámia, vagy az, ha a pasid nagyobb szabadságot kapsz a párkapcsolaotn belül. 

Rák

Eleged van abból, hogy mindig megbántanak és minden pasiban csalódsz, ezért nagy kérésed nem is lenne az univerzumtól, csak egy normális pasi, aki odaadó és szerető társ, ennyi. Azzal viszont legyél tisztában, hogy a csillagjegyed nagyon érzékeny természetű, ezért azt is bántásnak veheted, ami amúgy nem is az!

Oroszlán

Irányító természeted nehezen tűri, ha a srác viseli a gatyát a kapcsolatotokban. Szereted, ha te dönthetsz a randi pontos helyéről, módjáról, a nyaralásokról... és úgy általában véve mindenről. Persze, azt elvárod, hogy a pasi is képben legyen a dolgokkal, de kínálja fel neked mindig a választási lehetőséget!

Szűz

Anyáskodó, babusgató természetednél fogva egy őszinte, gyengéd, meghitt párkapcsolatra vágysz, ahol a partnered pont annyira fog kényeztetni téged, ahogyan te őt. Számodra ez hangzik a legtökéletesebben, semmi más nem ilyen pontos neked a szerelemhez, ezért a párkeresés során koncentrálj erre!

Mérleg

Arra vágysz, hogy ne kelljen keresned a tökéletes szerelmet, csak úgy megtörténjen veled, úgy, ahogyan az el van rendelve! A romantikus éned legalábbis ezt akarja, ezért nem is hiszel sem a randiappokban, sem az ismerkedős estekben. Hiszed, hogy szerelem jön, ha jönnie kell és miért ne történhetne meg veled is?

Skorpió

Az az igazság, hogy minden pasiban találsz valami kivetnivalót, ami nem tetszik, ezért nehezen állapodsz meg. Ideálisan egy olyan pasira vágysz, aki pont olyan mint te: ugyanazokat szereti, ugyanazokat akarja és ugyanazok a gondolatok fordulnak meg a fejében, mint neked. Számodra ilyen a tökéletes párkapcsolat! 

Nyilas

Könnyen magadba bolondítod a pasikat, ezért titkon egy olyan szerelemre vágysz, ami kihívásokkal és izgalmakkal teli. Nem akarsz mindig otthon ülni és TV-t nézni, ezért egy pörgős, fordulatokkal és kalandokkal teli párkapcsolat lenne számodra az ideális, ami örökkön örökké boldoggá tenne! 

Bak

Mindig precízen eltervezed az életed történéseit és a párkapcsolatot sem jelent kivételt ez alól. Szereted tudni, hogy mi-merre-hogyan-mikor, a spontaneitást inkább meghagyod másnak, akárcsak a játszmázásokat, ezért a párkapcsolatban az őszinteséget és a leterített, nyílt lapokat várod a leginkább.

Vízöntő

Egyedi ötleteid, reményeid és elképzeléseid vannak a tökéletes párkapcsolatról, akár az életed többi részéről: mindenképpen egy olyan férfi tenne téged boldoggá, aki megadja azt a kreatív szabadságot a számodra, amire vágysz. Sőt, az lenne a legjobb, ha ő is olyan szabadlelkű ember lenne, mint amilyen te is vagy! 

Halak

Szeretsz álmodozni, a szíved mélyén pedig már vagy ezerszer átélted azt a tökéletes, tündérmesébe illő szerelmet, amit a filmekben láttál. Nagyon érzelmes és romantikus alkat vagy, ezért egy olyan partnerre vágysz, aki az összes olyan mesés dolgot valóra váltja neked, amitől egy kapcsolat romantikus lehet! 

Via