Az asztrológusok szerint minden egyes csillagjegynek vannak olyan fő tulajdonságai és jellemvonásai, melyek segítségével sikeresen bevonzható a legtökéletesebb párkapcsolat. Ezeknek a tulajdonságoknak az erősítésével megtalálható az igaz szerelem – legalábbis a szakértők véleménye alapján. Most pedig azt is elárulták, hogy a csillagjegyedben pontosan mi is befolyásolja azt, hogy valóban harmonikus és boldog lesz-e a párkapcsolatod

Kos

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: a kihívások

Az horoszkóp legelső jegyeként egyértelműen te vagy a legfőbb vezető, a törtető, aki utat és célt mutat másoknak. Ha viszont nincs cél, akkor boldogtalan vagy, mert nem találod a helyedet. Fontos, hogy a társad kihívások elé állítson, szereted és élvezed a macska-egér hajszát, ezért egy játékos kapcsolatra van szükséged.

Bika

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: jólét 

Imádod a kényelmes, luxi dolgokat, nem szereted megerőltetni magad, ha lehet máshogy is, ezért nem is tagadod: teljesen levesz a lábadról az a pasi, aki tejben-vajban fürdet téged. Ha viszont mindent neked kell csinálnod a párkapcsolatban, attól stresszel és ideges leszel, ezért keress valakit, aki elkényeztet téged! 

Ikrek

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: flörtölés

Társasági lény vagy, imádod az embereket és a szórakozást sem veted meg. Szükséged van a rendszeres összejövetelekre ahhoz, hogy boldog legyél, ezért ezt muszáj megadnia a szerelmednek. Ilyenkor mosolyogsz, táncolsz, flörtölsz és egyszerűen csak élvezed az életed – ezt imádja benned a szerelmed is! 

Rák

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: bizalom

Elképesztően magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, minden megérint, ami kicsit is érzelmes, ezért a párkapcsolatodban azt értékeled a legjobban, ha teljes mértékben meg tudsz bízni a partneredben. Világvégének élnéd meg, ha hazudnának vagy megcsalnának, ezért egy másik Rák lenne a legidálisabb neked!

Oroszlán

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: az imádat

Nem bírsz olyan pasival járni, aki nem biztosít a folytonos imádatáról téged. A legrosszabbul akkor érzed magad a párkapcsolatokban, ha láthatatlan vagy a partnered számára és nem számít neki a véleményed, ezért az a pasi fog téged a legboldogabbá tenni, akinek csak te leszel a világ közepe! 

Szűz

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: romantikus gesztusok

Anyáskodó és túlságosan is törődő természetednél fogva hozzá vagy ahhoz szokva, hogy mindig te vigyázol a másikra és a te csinálsz mindent. De mi van akkor, ha téged akarnak kényeztetni romantikus gesztusokkal? Teljesen elolvadsz és levesz a lábadról az ilyen pasi, ezért neked ez a legfontosabb a párkapcsolatokban. 

Mérleg

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatban: szerelmi szikra

Mindenben a lehető legjobbra és legharmonikusabb törekszel, a szerelemmel kapcsolatban pedig a klasszikus, romantikus nézeteket vallod. Szeretnéd azt, amit a filmekben látsz, neked az a minta és mivel jól szeretnéd csinálni, mindent bele is adsz azért, hogy romantikát csempéssz a párkapcsolatod mindennapjaiba.

Skorpió

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatban: őszinteség

All in or nothing személyiség vagy, tehát vagy mindent vagy semmit se adsz bele a szerelembe. Ha viszont a belső hangod azt súgja, hogy megtaláltad az igazit, teljesen az övé vagy! Ezt egyedül a hazugság tudja benned megtörni, mert nem bírod elviselni, ha a párod veled nem őszinte vagy sunnyog valamit. 

Nyilas

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatban: közös kalandok

Kár lenne tagadnod: igazi kalandor vagy! Új élmények, új tapasztalások és utazások nélkül nem tud kiteljesedni egy párkapcsolatban sem. Az otthonülő pasikat nem neked találták ki, csak ideig-óráig lesztek el jól együtt, ezért mindenképpen olyan társra van szükséged, akivel szabadon kalandozhatsz! 

Bak

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatban: elköteleződés

Az életed minden területén fontos számodra, hogy legyen célja, értelme a dolgaidnak, ezért a párkapcsolatokban is akkor teljesedsz ki igazán, ha lesz eljegyzésed, esküvőd, gyűrűd vagy akár közös otthonod a pasiddal. Amíg nem érsz célba, addig nincs győzelem – ez a jelszavad és a párkapcsolataidat is ehhez alakítod!

Vízöntő

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatodban: jó kommunikáció 

Befelé forduló egyéniségedet nehezen értik meg az emberek, ezért igazi kincsnek tartod, ha valaki végre igazán megért. Hiszen erre vártál egész életedben! Számodra tehát az lesz a nagybetűs Igazi az életedben, akivel szabadon tudsz kommunikálni, beszélgetni és aki szavak nélkül is teljesen megért téged.

Halak

Ettől leszel a legboldogabb a párkapcsolatban: mély érzelmek

Az egysíkú együttjárós kapcsolatokat nem neked találták ki: neked kellenek magasságok és mélységek; ezért abban a párkapcsolatban érzed magad a legjobban, ahol megélheted a legbelsőbb érzelmeidet is! Az őszinteség, a kémia, a láthatatlan kapocs és a közös álomvilág mind-mind fontos dolog a számodra. 

Via