A következő négy hétben a csillagok varázslatos találkozásokat hoznak össze a szingliknek, és örömteli pillanatokat a párban élőknek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a decemberi horoszkópodat!

Kos

December megnyitja az ajtót a szenvedély és a megújulás előtt. A Mars hatása a Nyilasban olyan energiát hoz, ami optimizmust és szerencsét hoz a szerelemmel kapcsolatos törekvésekben. Ennek ellenére óvatosságra is int, amikor fontos döntéseket készülsz meghozni. A kihívásoktól eltekintve új fejezet veszi kezdetét a párkapcsolatokban, és a szinglik is meglelhetik a Nagy Ő-t.

Bika

Sokkal nyugisabb lesz ez a hónap számodra, mint az előző. Főleg azért, mert jobban megértitek majd egymást a szerelmeddel, így elkerülhetitek a nehézségeket és a felesleges vitákat. Most erősebbre fűzhetitek a köteléket köztetek, ha hajlandók vagytok dumcsizni az érzéseitekről. A szingliknek pedig ideje megnyitni a szívüket, mert rövidesen maga Mr. Big fog bekopogtatni rajta.

Ikrek

Úgy érzed, zsákutcába jutott a kapcsolatotok, Ikrek? Ez még nem a vég, csak másképp kellene közelíteni a problémáitokhoz. Nem gondoltatok még a párterápiára? Sokat segítene, ha nem a megszokott környezetben próbálnátok orvosolni a gondjaitokat. A szingliknek sem ártana változtatniuk a pasizási módszereiken, mint amilyen egy klasszikus társkereső.

Rák

Jelentős fejlődés mehet végbe a kapcsolatotokban. Úgy néz ki, az imádottad hajlandó megadni azt, amire vágysz. Tessék, Rák, ideje elmondani, mit szeretnél, ha eddig még nem tetted. A hónapban nagyon elégedett leszel azzal, ahogy a dolgok alakulni fognak köztetek. A szinglik is találkoznak egy sráccal, aki visszaadja a szerelembe vetett hitüket.

Oroszlán

A szerelmi életed minden idők csúcsán lehet, Oroszlán. Ha eddig még nem történt meg, most sor kerülhet az összeköltözésre vagy az eljegyzésre. Kellemes meglepetések érhetnek a következő hetekben. Az egyedülállókra izgalmas és felejthetetlen szerelmi kalandok várnak. Lehet, hogy nem lelik meg az igazit, de rengeteg flörtölési lehetőség vár rájuk.

Szűz

Mostanában nem alakulnak jól a dolgok köztetek. Egyre több a feszültség, minden apróságon összevesztek és egyéb kihívások is várnak rátok, amikkel szembe kell néznetek. Ha ezeket legyőzitek Szűz, sokkal jobb lesz a kapcsolatotok! Ennek része pedig a különböző nézőpontok elfogadása, ami megerősíti a köteléket köztetek, és mélyebb megértést tesz lehetővé.

Mérleg

A december a tökéletes időszak ahhoz, hogy kifejezzétek az egymás iránt érzett szerelmeteket. Képzeld csak Mérleg, ez olyan jól sikerülhet, hogy akár felmerül bennetek a házasság vagy a családalapítás ötlete. A szinglik pedig tudják meg: hamarosan megtapasztalják a szerelem első látásra élményét.

Skorpió

Olyan szinten elmélyül a kapcsolatod, amiről most talán álmodni sem mersz. A szerelmetek új dimenzióit tapasztalhatod meg. Ha eddig még nem tettétek, a hónapban biztos megtervezitek a jövőtöket, ami eléggé fényesnek ígérkezik. Az egyedülállóknak azt üzenik a csillagok: addig nem találnak párra, amíg nem néznek szembe bizonyos félelmeikkel.

Nyilas

Több kalandra és szabadságra vágysz a kapcsolatodban, de vannak dolgok, amikre nem lesz vevő Mr. Big. Viszont, ha nem erőlteted a dolgokat, előbb-utóbb nyitott lehet néhány kérésedre. Ám ettől függetlenül, más területeken okozhat neked meglepetéseket. A szingli Nyilasok találkozhatnak a Nagy Ő-vel, méghozzá egy ismerősüknek köszönhetően.

Bak

Igazán szilárd alapokat építesz ki a hónapban a pasiddal, akinek a megértése és a közös jövő tervezése kulcsfontosságú lesz a kapcsolatotok megerősítésében. A december ideális időszak ahhoz, hogy a friss kapcsolatban élők eldöntsék, fog-e működöni közöttük a dolog hosszú távon. A szinglik nagyszerűen érzik magukat a barátaik társaságában, és nem hiányolják a pasizást.

Vízöntő

Decemberben felfedezed a saját érzelmi szükségleteidet, és segít abban, hogy egészségesebb, jobb kapcsolatot alakíts ki Mr. Biggel. Légy vele türelmes, mert eleinte nehezen fogadhatja el az igényeidet. Az egyedülállók az egyik pillanatban még pasira vágynak, a következőben pedig boldogok, hogy szabadok. Ezzel kissé összezavarhatják azt, akivel elkezdenek randizni.

Halak

Olyan meghitt, romantikus gesztusokat tesz érted a szerelmed, amikről talán álmodni sem mertél. Előbújik belőle a lovag, a pasi, akire mindig is vágytál. Egészen új alapokra helyezhetitek a kapcsolatotokat a hónapban. A szingli Halakat meglepetés érheti, mert egy közeli barátjuk vagy ismerősük kezdheti csapni nekik a szelet.