A horoszkópod egyértelműen megmondja, hogy milyen hetek-hónapok elé nézel a szerelmi életedben! A csillagjegyed többek között arra is rávilágít, hogy meddig érdemes szinglinek maradnod egy szakítás után, de azt is megmutatja, hogy éppen mi milyen okok miatt leszel a legtöbbször féltékeny a pasidra! Görgess le a csillagjegyedhez az asztrológusok meglepő válaszáért

Kos

Mindent akkor akarsz, amikor neked jó és ha ez nem így van, akkor teljesen kiakadsz! Pedig az emberek érzelmeit nem lehet irányítani, ezt neked is be kell látnod. Uralkodási hajlamod  miatt gyakran féltékenykedsz, a természeteden nem tudsz változtatni, ezért olyan társat kell keresned, aki sokáig melletted lesz. 

Bika 

Nagyon birtkoló természet vagy, nem szereted, ha elveszik, ami a tied, illetve még a gondolatát sem bírod elviselni annak, hogy valamilyen dolgodtól meg kell válnod. A féltékenység tehát nem ismeretlen terep számodra, általában akkor jelenik meg a kapcsolatodban, ha a pasid több időt tölt mással, mint veled.

Ikrek

Nagy társasági lény vagy, egyszerre több pasival is simán randizol, ezért a féltékenység szót szinte nem is ismered. Azt vallod, hogy ha már féltékenység van, akkor az már tuti rossz és el is dobod a kapcsolatot. Nagyon könnyedén veszed ezt a témát, amiért a legtöbb csillagjegy hihetetlenül irigykedik rád!

Rák

Nagyon érzékeny természet vagy, ezért ok nélkül is képes vagy féltékenykedni, de szerencsére ezt jól el tudod rejteni. Hajlamos vagy az áldozati szerepet játszani azért, hogy felhívd magadra a pasid figyelmét és ez általában meg is oldja azokat a féltékenységi problémákat, amik a párkapcsolatodban adódtak.

Oroszlán

Nem mutatod ki nyíltan, de belül az őrült féltékenység hajt, ha nem kapod meg a pasidtól azt az imádatot és rajongást, amit úgy szeretsz tőle. Belül elkezdesz azon kattogni, vajon mi történhetett és miért nem foglalkozik veled annyit a pasid, mint általában. Ekkor képes vagy annyit féltékenykedni, mint más nem!

Szűz

Hajlamos vagy mindent túlgondolni, ezért a lehető legártatlanabb "csak pasik" este miatt is képes vagy lerágni az összes körmödet. A féltékenység helyett viszont inkább az aggodalom és a kétségbeesés lesz urrá rajtad, amit a pasid is látni fog, ezért inkább kérdezz rá, ha valami bizonytalanságot szül nálad!

Mérleg

Mindent próbálsz jól kiegyensúlyozni és harmóniát vinni a párkapcsolatodba és amikor ez nem sikerül, akkor csalódottság lesz urrá rajtad. Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, azonnal cselekszel és nem adsz teret a féltékenységnek, hiszen ha úgy tennél, tudod, hogy csak még jobban felborulnának a dolgaid.

Skorpió

Az egyik legféltékenyebb csillagjegyként szinte bármilyen okból kialakhat nálad féltékenységi probléma a párkapcsolatokon belül. Szeretsz vezető, domináns szerepet betölteni, ezért ha úgy érzed, hogy a társad kerekedik felül, azonnal beindul a fantáziád és jelenetet rendezel, bármilyen különösebb ok nélkül.

Nyilas

Nem vagy egy féltékeny típus, hiszen te is egy nagy kalandor vagy, de ha egy komoly kapcsolatban vagy és látod, hogy más nyíltan flörtöl a pasiddal, simán számonkéred a viselkedésért. Ez még belefér, de ügyelj arra, hogy ok nélkül ne féltékenykedj, különben menekülni fognak tőled a férfiak! 

Bak

Nagyon keményen megdolgoztál mindenért, amit van és annak a gondolata, hogy mindezt elveszítheted teljesen pánikot kelt benned. A féltékenység tehát a te kapcsolatodban is jelen van, de nem őrjítően, inkább csak annyira, hogy még jobban értékeled a párodat és még többet megteszel a közös életetekért, mint azelőtt.

Vízöntő

Nem mutatod igazán ki, ami a szívedben lakozik, nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ezért ha látod, hogy a pasid mástól (látszólag) több szeretetet kap, mint tőled, akkor azonnal kombinálni kezdesz! Féltékenységedet először a viselkedéset változásával próbálod leplezni, de aztán kitörsz, mint egy vulkán! 

Halak

Az érzelmi biztonságot mindennél többre értékeled, ezért ha a partnered okot ad rá, hogy megrendüljön a bizalmad, bizony nagyon nehezen tudsz benne újra megbízni. Úgy gondolod, hogy a féltékenység nincs jelen egy egészséges párkapcsolatban, ezért ha előbukkan nálatok, sanszos, hogy szakítás lesz a vége.

Via