Szuper a pasiddal és teljesen belé vagy habarodva? Azt hiszed, már nem is lehet ennél jobb? Pedig tutira lehet! Legalábbis a párkapcsolati szakértők szerint: azok a párok ugyanis, akik a következő meglepő, de annál szórakoztatóbb közös tevékenységet rendszeresen csinálják együtt, azoknak sokkal boldogabb, harmonikusabb és nem utolsósorban erősebb a párkapcsolata.

Ezt csináld a pasiddal, ha erősítenéd a kapcsolatotokat 

Általánosságban elmondható, hogy minden együtt töltött idő és közösen megszerzett élmény erősíti a párkapcsolatot - legyen szó utazásról, túrázásról vagy csak egy közös sétáról a parkban. A következő tevékenység azonban még ezeknél a dolgoknál is jobban mélyíti el a köteléket közted és a pasid között, legalábbis a randiguruk szerint. Hogy mi lehet ez?

Nem más, mint a főzés! A főzés a párkapcsolati szakértők szerint egy olyan egyszerű, otthon végezhető tevékenység, amiben a bizalom, a felelősség, a közös munkamegosztás, a kreativitás és persze, a szeretet egyszerre tud megmutatkozni – arról nem is beszélve, hogy milyen vidám perceket okozhat egy-egy menü megtervezése és elkészítése.

Ez a program azokat a párokat is összehozza, akik már a szakítás szélén állnak

A szakértők állítják, hogy többek között ez az oka annak, hogy annyi páros sütő-főzőtanfolyam létezik, hiszen ez egy szuper közös program, ami még azokat a szakítás szélén álló párokat is képes újra összehozni, akik amúgy már teljesen lemondtak a közös életről és a párkapcsolat működőképességéről. 

A közös otthonban kreált élmények megerősítik azt az érzést, hogy az otthon tényleg ott van, ahol a szív van. Emiatt sok pár értékeli át és gondolja újra a párkapcsolatát, a tapasztalataim szerint pedig egy-egy sütős/főzős program után sokkal boldogabbak és harmonikusabbak lesznek a párok

– mondja az egyik randiguru. A közös főzést tehát mindenképpen érdemes kipróbálnod a pasiddal, főleg, ha az összeköltözésen gondolkodtok vagy esetleg már komolyabb tervek is szóba jöttek köztetek. Ez a tevékenység ugyanis akár arra is sarkallhatja a pasikat, hogy hamarabb tegyék fel a nagy kérdést és jegyezzenek el téged a párkapcsolati szakértők szerint.

Via