Egy új kapcsolat során érthető, ha a bizalom még nem teljes közted és a pasid között: még csak most ismeritek ki egymást, ezért nem meglepő, ha tulajdonképpen azt sem tudod, mennyire tervez veled hosszú távra a partnered. Vannak azonban olyan egyértelmű jelek, amikből könnyen leszűrhető az, hogy nemcsak odáig van érted a pasid, de komolyan is gondolja a kapcsolatotokat! 

1. TERVEKET SZŐ VELED (ÉS BE IS TARTJA AZOKAT)

Nem nagy dolog ilyen-olyan tervekről beszélni, lelkesedni azokon és álmodozgatni róluk. Betartani azokat viszont annál nagyobb! Ha például régóta mondogatja, hogy elvisz valahová, de arra soha nem kerül sor; vagy éppen sorozatosan elfelejti a randik pontos időpontját vagy bármi olyan dolgot, ami számodra is fontos, akkor sanszos, hogy az életében nem játszol olyan nagy szerepet, mint ahogyan azt te gondolod.

2. MINDIG MEGMONDJA AZ IGAZAT

Kellemetlen az igazság? Felvállalja a negatív dolgait és a hibáit is? Nem ködösít, nem kamuzik, mindig csak őszintén a jelszava? Akkor ő a te embered! Ha a pasid nem tart attól, hogy az őszinteségével esetleg megbánthat vagy elijeszt téged, az annak a jele, hogy 100%-ig megbízik benned és ki meri tárni előtted a szívét. Ilyen pedig csak azokkal csinálunk, akiket szeretünk! 

3. JAVASOLJA, HOGY HAGYD NÁLA PÁR HOLMIDAT

A nők hajlamosak "véletlenül" pár cuccot ott hagyni a pasiknál, ami ebben az esetben nem jelent semmit. Ha viszont már kimondottan a srác kéri vagy javasolja, hogy hagyd nála ott pár cuccodat (mert egyszerűen így praktikus), akkor az azt jelenti, hogy szeretné veled megosztani az életét és boldogsággal tölti el, ha nála (is) vannak a kis női cuccait! 

4. BEMUTAT A CSALÁDJÁNAK ÉS A BARÁTAINAK

A párkapcsolatok zöme talán addig nem is hivatalos, amíg a pasi családja és a barátai nem tudnak rólatok. Ha pedig az élő találkozóra is sor kerül, akkor az bizony annak a jele, hogy büszkén vállal fel téged a szerettei előtt is és mindenkinek meg akarja mutatni azt, hogy összetartoztok. Nem egy éjszakára, nem két napra, hanem a tervek szerint, lehetőleg örökké. 

5. POSZTOL VELED KÖZÖS KÉPEKET 

Nem az a rangadó, hogy posztol-e veled közös képeket vagy sem, hiszen a pasik nagy százalékát hidegen hagyja az Insta, a Snapchat, a TikTok és a többi közösségi platform. Ha viszont már használ, akkor nem esik nehezére posztolni rólad, megosztani pár közös fotót, sőt, akár rólad is tölt fel képeket, amiken egyedül vagy. Ha ez a helyzet, a pasi komolyan (és hosszútávra) tervez veled!

Via