Azt gyanítod, hogy a pasid hűtlen kedvében van, és talán másoknak is csapja a szelet? Nos, ezekre a dolgokra figyelj, ha szerinted más lányoknak is üzenget. 

1. Túl sok időt lóg a telefonján

Korábban a pasid nem volt az a típus, aki nem tud létezni a telefonja nélkül, de most állandóan nézi és figyeli? Nos, gyanakvásra adhat okot, de mielőtt vádaskodsz jobb biztosra menni.

2. Mindenhova magával viszi a telefonját

Gyanús, ha a pasid úgy ragaszkodik a telefonjához, hogy el sem engedi ezt egy pillanatra sem. Ha már fürdésnél vagy éppen a mosdóba is nála van, akkor bizony annak oka lehet. Talán titkol valamit?

3. Kimegy a szobából, amikor üzenget 

Gyakran kimegy a szobából, és ott hagy téged, ha egy üzenetre válaszol? Nos, ki csinál ilyet? Ez az a szint, ahol már érdemes megkérdezned, hogy van-e valami oka a titkolózásának. 

4. Védekezik 

Ha kérdezel, akkor csak hárít, és úgy tesz, mintha minden rendben lenne? Sőt, talán még el is hiteti veled, hogy te vagy az, aki sokat képzel a dologba? Mindenképpen érdemes tisztázni.

5. Lezárja a telefonját

Ha azt látod, hogy korábban a telefonján nem volt jelszava, de most igen, akkor könnyen lehet, hogy van benne valami, amit semmiképp sem szeretne, hogy te is megláss.

6. Törli az üzeneteit

Vigyázz, mert itt veszélyes vízekre evezel, és ez csak akkor derül ki, ha valahogy elolvastad az üzeneteit. Érthető, ha stresszelsz, de ne tedd, akkor sem, mert megsérted a privát szféráját, és inkább legyél a nagyobb ember. 

Mit tegyél?

Ha gyanakszol, felesleges magadban tartanod, inkább minél előbb kérdezd meg, hogy tudd mi a szitu, és mondd el azt is, hogy csak az őszinte választ akarod hallani. 

Via