Nem könnyű elfogadni, ha a pasid kiszeretett belőled, sőt, néha felismerni sem egyszerű, ha ez a drága lovag valamiért nem őszinte veled az érzéseivel kapcsolatban. De érdemes hallgatni azokra a férfiakra, akik a Bolde.com összeállításában elárulták, mik azok a jelek, amikből akkor is látszik rajtuk, hogy már nem élnek-halnak az addigi szerelmükért, ha ezt valamilyen oknál fogva titkolni szeretnék. Hét darab vörös zászló következik, amik ugyan rózsaszín szemüvegen át csak simán zászlónak tűnhetnek, de azért próbáld meg észrevenni őket, ha megjelennek a kapcsolatodban!

1. Oda a lelkesedés

3, esetleg 7 vagy több év után normális, hogy egy kapcsolat átalakul, és már nincs meg az a kezdeti hév, az az eredeti, szenvedélyes lelkesedés, ami összehozott benneteket. De ha ennél a fázisnál még nem tartotok, de máris azt látod a pasidon, hogy látványosan kevésbé lelkes az együtt töltött idő miatt-alatt, az komoly figyelmeztető jel. Sok mindent lehet tettetni, de őszinte lelkesedést nehezen. Plusz, valljuk be, nem minden férfi a színjátszás mestere, nem fogják tudni ugyanúgy játszani a hősszerelmest, ha kiszerettek belőled, főleg akkor nem, ha közben már lett is egy új kiszemeltjük.

2. Elmaradnak az apró kedvességek

Csakúgy, mint az előző pontnál, ez is kevésbé feltűnő egy sokéves kapcsolatban, és főleg akkor rossz jel, ha még csak néhány hete-hónapja vagytok együtt. A srácok azt mondják, ha már nem találják az időt-energiát arra, hogy virággal, ajándékkal, figyelmességgel kedveskedjenek a szerelmüknek, akkor az azt jelenti, hogy az illető igazából már nem is a szerelmük.

3. Nem mesél

Egy kapcsolatban mindkét fél számára normális, hogy ha történik valami, akkor az első mindig az, hogy azt azonnal el akarod mesélni a párodnak. Amennyiben azt veszed észre, hogy a korábbiakhoz képest a pasid hirtelen zárkózottabbá válik, este sosem mesél magától a napjáról, nem osztja meg veled, hogy mik történtek vele, ez azt jelentheti, hogy már nem foglalod el azt a bizonyos kitüntetett pozíciót a szívében.

4. Szex közben máshol jár az esze

Mint a korábbi pontoknál mindig, itt is kulcsfontosságú, hogy sose valami elképzeld szinthez hasonlítsd a pasidat, csak korábbi önmagához. De a legtöbb férfira az jellemző, hogy amikor odavannak egy nőért, akkor főleg szex közben megszűnik a számukra a világ, és csak a kedvesük létezik a számukra. A pasik azt mondják, ez az intim szituáció könnyen lebuktatja őket, hiszen egy szemfülesebb nő azonnal észreveszi, ha a partnere fejben tök máshol kalandozik, miközben a teste ugyanúgy végzi az ágyban végzendőket.

5. Kerüli a szemkontaktust

Még egy dolog, ami a fülig szerelmes férfiak sajátja: a szemükkel csak úgy falni tudják a barátnőjüket. A férfiakra erősebben hatnak a vizuális ingerek, ezért imádják a szerelmüket bámulni. Ha ehhez képest azt veszed észre, hogy a pasid sosem néz téged, sőt, kifejezetten kerüli a szemkontaktust, ez jó eséllyel azt jelzi, hogy valami gáz van, illetve azt, hogy valamivel kapcsolatban nem őszinte, esetleg fél attól, hogy a tekintetéből kiolvasod, hogy mit gondol igazán. Nem kell ettől még azonnal szakítani, de minimum egy mély és őszinte beszélgetésnek helye van.

6. Kerüli a nyilvános érintkezést

Ha hirtelen eltűnnek a kapcsolatotokból a kézen fogva sétálások, a derékátfogós andalgások, a naplementében csókolózások, ha azt veszed észre, hogy egy ideje már hozzád se nyúlt a legártatlanabb módon sem nyilvánosan, ez szintén probléma jele lehet. Megint fontos: amennyiben a pasid sose csinált ilyeneket, akkor ez nem jelent problémát. De ha régen voltak ilyen nyilvános érzelemkinyilvánításai, azonban most már nincsenek, akkor a változásnak minden bizonnyal van valami oka. És ez az ok nyilván nem az, hogy most még jobban szeret, mint előtte.

7. Hazugságon kapod

Sokan vannak, akik saját maguknak is hazudnak: attól még, hogy a pasid valami valótlant, vagy legalábbis valószerűtlent állít, elképzelhető, hogy ő a saját fejében úgy gondolja, hogy az (még) az igazság. De amennyiben bebizonyosodik, hogy a tények nem úgy állnak, ahogy ő mondja, az mindenképpen gyanús, még akkor is, ha a hazugságnak semmi köze nincs egy potenciális megcsaláshoz, hanem valami teljesen ártalmatlan dologhoz kapcsolódik. Lehet, hogy nem azzal a céllal hazudik, hogy téged megtévesszen, lehet, hogy elsősorban saját magát akarja meggyőzni. Ez azonban kevéssé változtat a helyzeten, hiszen mint tudjuk, a tények makacs dolgok.

Via