Fiú és lány között nem lehet barátság, tartja a mondás, sok esetben pedig ez bizony igaz is. Ha te is elkezdtél többet érezni a legjobb barátod iránt, akkor ez a cikk most neked szól, ugyanis mutatunk 5 jelet, ami egyértelműsíti azt is, hogy ez kölcsönös-e.

Soha nem beszél neked más csajokról 

Ha a BFF-ed nem dumál neked más lányokról, akkor nagy eséllyel azért teszi, mert bejössz neki. Sőt, valószínű, hogy más csajszik nincsenek is a képben, hiszen veled tölti az idejének jelentős részét, csak valamiért még nem áll arra készen, hogy színt valljon. Ha részedről az érzés kölcsönös, akkor bátran küld a bátorító jeleket! 

Mindig nagyon gyorsan reagál az üzikre 

Ha írsz neki szinte azonnal reagál? Akkor fixen nagyon érdekled, hiszen gondolj csak bele: te is akkor válaszol extra gyorsan, ha olyannal beszélgetsz, akinek fontos számodra a mondanivalója. Na, ez a srácoknál is így van, szóval, ha a BFF-ed sosem várakoztat meg egy-egy üzenet kapcsán, akkor nyugodtan gyanakodhatsz arra, hogy többet is szeretne tőled.  

Egy kis szexting? 

Bár nem csinálja túl látványosan, de néhány üzenete félreértésre adhat okot? Naná, hogy igen, hiszen szeretné kipuhatolni, hogy te miként is érzel. Szóval, ha neked is bejön a srác és többet szeretnél barátságnál, akkor a szextingen túl adj néhány egyértelmű jelet is, sőt egyenesen meg is mondhatod, hogyan érzel. 

Mindenre emlékszik, amit mondtál 

Akinek fontos vagy figyel rád. Bár ez a barátságra is igaz, de ha a srác konkrétan mindenre, de tényleg mindenre emlékszik, amit valaha is mondtál neki, akkor feltehetően egy kicsit jobban érdekled. 

Szívesen elkísér bárhova

Legyen akár egy romantikus film a moziban vagy az uncsitesód szülinapja, ő nagyon szívesen elkísér bárhova. Ugyan a barátainkért is sok mindent megteszünk, de ilyesmiket a srácok csak akkor csinálnak, ha tetszik nekik egy lány. Úgyhogy, ha az érzés kölcsönös és neked is hevesebben ver a szíved a jelenlétében, akkor mire vársz? Vallj színt! 

(via)