Vannak dolgok, amiket tényleg csak akkor csinál egy férfi, ha totálisan beléd zúgott. Éppen ezért most összeszedtük, itt van a 5 jel, ami minden kétséget kizáróan megmuatja, a pasi valóban szerelmes. 

A jövőről kérdez 

Ha egy pasi szerelmes, akkor nem rest a jövőről beszélni. Sőt, az olyan témák sem rettentik meg, mint az összeköltözés, házasság vagy éppen a gyerekvállalás. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal szeretné is mindezt, de a szerelmes férfi igenis felméri, mit szeretne a párja, így ugyanis képbe kerül azzal is, tervezhet-e közös jövőt veled. 

Odafigyel az igényeidre 

Amennyiben a pasi időt szán arra, hogy megkérdezze, te mit szeretnél, neked hogyan lenn jó, mire van szükséged...stb., az hamisítatlan jele annak, hogy odáig van érted. Hidd el, az csak egy ostoba sztereotípai, hogy a srácok nem szeretnek gondoskodni a másikról, a szerelmes férfi igenis odaadó és előzékeny, olyan akinek számítanak a párja igényei. 

Mindig téged helyez előtérbe 

Észrevetted, hogy a pasi mindig megengedi neked, hogy te válaszd ki az éttermet, ahol vacsorázni fogtok? Netán kiszalad a botlba, hogy hozzon a kedvenc csokidból? Nos, ha ez így van, akkor az a srác fülig szerelmes beléd. Ezek az apró, önzetlen cselekedetek valódi jelei annak, hogy ő tényleg bármit megtenne érted, ez pedig egyértelműen arra utal: szerelmes beléd.  

A nevetés pszichológiája 

Egy 2015-ös tanulmány szerint a pasik a humor segítségével mérik fel egy nő érdeklődését. A kutatás arra a megállapításra jutott, minél többet nevet egy lány, annál inkább érdeklődik a kiszemelt pasi iránt. Ennél pedig még sokatmondóbb az, amikor te kacagsz, akkor a srác is elneveti magát. Ugyanis minél többet nevet egy pár együtt, annál erősebba kémia köztük. Szóval, ha ti megállás nélkül nevettek, akkor az azt mutatja, imádjátok egymást, jól érzitek magatokat együtt, ez pedig a tartós kapcsolatok alapja. 

Intim részleteket is elárul magáról 

Ha egy srác intim részleteket – és itt nem konkrétan szexuális jellegű dolgokra gondolunk – árul el magáról, akkor feltehetően nagyon szeret, hiszen bizalmas infókat oszt meg veled. A bizalmunkba pedig csak olyanokat fogadunk, akik nem kzönbösek a számunkra, szóval, ha a pasi megnyílik előtted, akkor nyert ügyed van. 

(via)