Lássuk be, hogy egy szakítás mindenkit megvisel, de sokkal rosszabb, amikor derült égből villámcsapásként ér minket. Vannak azonban bizonyos jelek, amikből fel lehet ismerni, hogy a pasi a lelépésére készül. 

1. Távolságtartó lesz

Nincsenek többé jó éjszakát üzenetek? Érdeklődés? Egyre kevesebb közös program? Nagyon úgy tűnik, hogy a pasi elvesztette az érdeklődését, de a másik opció lehet, hogy valami nyomja lelkét. Nos, a legjobb, amit tehetsz, hogy egyenesen rákérdezel, hogy mi történik.

2. Nincsenek tervek

Ha a jövőről és közös tervekről beszélsz a pasi olyanná válik, mint aki szíve szerint kifutna a világból? Ez is egy jel, ha úgy tűnik, hogy semmi kedve tervezni veled. Persze lehet, hogy súlyos kötődési problémái vannak, de a lényeg, hogy mindenképp meg kell beszélnetek, hogy mi történik.

3. A stressz kifogás

Mondta mostanában a pasid, hogy túl stresszes, és át kell gondolnia a kapcsolatotokat? Vagy panaszkodott arról, hogy nincs ideje a szerelemre? Sajnos könnyen lehet, hogy csak nem szedte össze minden bátorságát, hogy kimondja: szakítani akar. 

4. A figyelmeztetés

Ha a pasi mostanában figyelmeztetett, hogy nem az, akinek hiszed, és jobbat érdemelsz, intő jel lehet. Valószínűleg bűntudatból teszi, mert tudja, hogy nem fogjátok sokáig húzni, de várt arra, hogy talán te mondod ki a végső szót. 

5. Már nem féltékeny

Teljesen idegen hagyja, ha a cuki munkatársad írogat neked az Instán? Természetesen a féltékenység sem egészséges, de az sem jelent túl sok jót, ha a pasid meg se rezzen, ha valaki másról beszélsz neki, aki érdeklődne irántad. 

A kommunikáció a legfontosabb 

Az egyetlen dolog, amit tehetsz, ha úgy érzed, hogy itt a vége, és a pasi dobbantani fogsz, ha elé állsz, és rákérdezel, hogy mi az igazság. Fontos, hogy a kommunikáció a kulcsa mindennek. Ha azonban tényleg úgy tűnik, hogy vége a kapcsolatotoknak, akkor érthető, ha szomorú vagy és meg kell gyászolnod a szerelmeteket, de sose felejtsd el, hogy nincs szükséged valakire, aki nem akar téged. Rád fog találni az igazi! 

Via