Amikor együtt vagy álmaid pasijával, ő pedig azt mondja neked, hiányzol, annál mesésebb érzés valószínűleg nincs is a világon. Viszont persze joggal merülhet fel benned a kérdés: honnan tudhatod, tényleg így is gondolja, nem csak a levegőbe beszél? Íme 5 jel, amiből rájöhetsz, ez a srác tényleg őszinte.

Folyamatosan kommunikál 

Ha egy pasi azt mondja neked, hogy hiányzol, de utána eltűnik az nem kecsegtet sok jóval. Viszont, ha fenntartja a kommunikációt, keres és érdeklődik, akkor nagy eséllyel teljesen komolyan gondoltad, amit mondott és valóban nagyon nagyon hiányzol neki, amikor éppen nem vele vagy. 

Lájkol 

Jó, jó persze nem ez a legfontosabb, de a srác, akinek tényleg hiányzol az bizony, csekkolni fog a közösségi felületeken. Ha pedig új képet, videót bármit raksz ki, ő lesz az első, aki reagálni fog rá valamit. 

Folyamatosan rólad beszél 

Ha vannak közös barátaitok, akkor hamar kiderülhet, hogy vajon a pasi kizárólag rólad beszél-e, amikor te éppen nem vagy jelen. Az emberi természethez hozzátartozik, hogy mindig azokról beszélünk, akit nagyon szeretünk, hiszen általában ő jár a fejünkben. Szóval, ha a srác szüntelen csak téged emleget, akkor fixen odáig van érted és minden külön töltött pillanatban hiányzol neki. 

Szeretne veled időt tölteni 

Az a srác, akinek őszintén hiányzol, minden alkalmat megragad arra, hogy veled töltse az idejét. Még, ha csak az ebédszünetben tudtok összefutni, de akkor is lehetőséget teremt arra, hogy lásson. Ez egyértelmű jele annak, hogy rajong érted és nem csak kacsa, amikor azt mondja, hiányzol. 

Picit féltékeny

Persze nem betegesen, de az a srác, akinek fontos vagy és hiányzol neki, az bizony egy kicsikét féltékeny, pláne, amikor nem vele vagy. A pasik szeretik megjelölni a területüket, és megmutatni mindenkinek, hogy ti egy pár vagytok, szóval, ha ezt csinálja, akkor tuti biztos lehetsz abban, totál beléd habarodott. 

(via)