Van, hogy az ember meggondolatlanul mond ki dolgokat. 5 nő mesélte el, mi volt a legfurcsább dolog, amit pasik mondtak nekik szex közben. Annyit már most elárulunk, hogy szinte sokkoló a gyűjtemény.

Anális kalandok

„Amikor szexeltünk, egyszer csak rám ordított, hogy tegyem be az ujját a fenekébe, majd azt követelte, hogy nyaljam meg a végbélnyílását. Szóhoz sem jutottam, annyira meglepődtem. Tudom, hogy vannak nők, akik szeretik ezt, de engem egyáltalán nem vonz."

Szépség

„Volt egy pasi, aki végig beszélte az egész aktust, de csak egyetlen mondatot mondott mindig: Hmmm, ez szép. Ennyi, semmi több. Nem tudtam hova tenni, de még azt sem értettem, mire mondja."

Say my name

„Éppen bennem volt, amikor hangnemet váltott, és mintha egy gyerekhez beszélne, azt kérdezte tőlem, kinek a puncija ez? Mondd a neved! Aztán azon poénkodott, hogy valószínűleg senki nem beszélt még velem ennyire szexin. Hát, én nem ezt gondoltam."

Könnycsatorna

„Volt egy srác, aki nagyon bejött. Minden tökéletesen alakult, tényleg azt éreztem, hogy ő lehet az igazi. Végre eljutottunk az ágyba is, ami szintén őrületes volt. Ám egyszer csak sírni kezdett, és azt kérte, hogy mondjam, hogy soha nem fogom elhagyni. Lelöktem magamról és hazaküldtem. Nem értem, mi volt ez. "

Az ex

„Az exem egyszer szex közben a korábbi párja nevét mondta. De nem zavartatta magát, nem is kért elnézést, csak rám ordított, hogy fújjam meg az arcát. A mai napig nem értem."