A Google keresések elég pontos képet adnak arról, hogy mi érdekli az embereket a szexről. Most kiderült, mely kérdésekre várják a legtöbben a választ a legnépszerűbb keresőoldaltól. 

Hol van a G-pontom?

A legtöbbeket az érdekelte, hol található a G-pont. Na ne aggódj, pár perc alatt kiderítheted! A hüvelynyílástól nagyjából 5 centiméter mélyen, az elülső falnál. Formálj egy kampót az ujjaidból, és tapogasd ki a szivacsos testet!

Hogyan lehet nagyobb péniszem?

Valószínűleg a pasikat tartja lázban ez a kérdés, akik közül tömegek keresik a neten a választ arra, hogyan lehet nagy a péniszük. Akár házi praktikával, akár beavatkozással, de a lényeg a hatalmas méret. Az biztos, hogy mindenkire alkalmazható, mindenkinek tökéletes választ, erre még a Google sem adhat. 

Hogyan kell megmérni a péniszem?

A méret továbbra is lázban tartja a pasikat, sokan szeretnének pontos adatot nyerni arról, mekkora a férfiasságuk. Ám a legtöbben nem tudják, hogyan kellene helyesen megmérni, hogy az adat a lehető leghitelesebb legyen? Mikortól induljon az a centi? Nos, az biztos, hogy erre univerzális főszabály nincs. 

Mennyi ideig tart a szex? 

Vannak, akik aggódnak, hogy nem bírják sokáig az ágyban, vagy éppen a pasijuk idejét nem tudják hova tenni. Túl sok, túl kevés? Pedig erre a kérdésre sincs egyetlen igazság, még egy személyt tekintve sem. Van, amikor egy adott személy csak egy percig bírja, máskor viszont órákig. Nagyon sok tényező befolyásolja ezt. 

Hogyan kell behatolni? 

Ezt a kérdést valószínűleg olyanok teszik fel, akik az első alkalomra készülnek. Ám aggodalomra semmi ok: a dolog annyira adja majd magát, hogy nem lesz kérdés, amikor ott lesz az alkalom. 

Hány évesen vásárolhatok óvszert? 

Nagy eséllyel ez a kérdés is a tiniktől jön, akik az első alkalomra készülnek. Az óvszer vásárlása nem korhoz kötött, így nyugodtan megveheted. Első a biztonság!

via