A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik bepasizhatnak, a párban élőknél felmerül a házasság. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hirtelen új irányt vesz a kapcsolatod, kedves Kos. A pasiddal mindketten készen álltok arra, hogy szintet lépjetek, és szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat. Jöhet az összeköltözés vagy az esküvő? A szinglik pedig legyenek nyitottak, és fogadják el a kapott randimeghívást. Pattanjanak vissza a nyeregbe!

Bika

Az utóbbi időben már nem az igazi a kapcsolatod, ugye, Bika? Így történhet meg, hogy a hétvégén váratlanul beleszeretsz egy másik srácba. Nagy lehet a kísértés, hogy félre is lépj, de szerencsére tudod: nem lenne helyes. Mielőbb döntést kellene hoznod, kit válassz, mert nem fogod tudni sokáig fenntartani ezt az állapotot.

Ikrek

Készen állsz arra, hogy hivatalossá tedd a dolgokat. Jó esély van arra, hogyha közös megegyezéssel is, de eljegyzitek egymást a szerelmeddel, vagy pedig, ha ez egy titkos kapcsolat volt eddig: felvállaljátok. A szinglikre csakúgy tapadnak a pasik, és egész hétvégén élvezhetik a tét nélküli flörtölést.

Rák

Kristálytisztán látod a jövőt. Tudod, kivel akarsz együtt lenni és miért. Most már készen állsz összeköltözni vagy összeházasodni Mr. Biggel, aki talán régóta vár erre. Az egyedülállókra egy nagyon kellemes randevú vár, és minden esély megvan arra, hogy a végén már úgy búcsúznak el egymástól, mint akik egy párt alkotnak.

Oroszlán

Rengeteget romantikáztok majd az imádottaddal, Oroszlán, aki tényleg olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna elő. Mindent megad neked, amire vágysz. Hasonlót élhetnek át a szinglik is, akik úgy érezhetik: megtalálták a lelki társukat, aki egyenesen imádja a jegy szülöttét.

Szűz

Sok időt tölthettek a pasiddal a családoddal vagy a barátaiddal, és nagyszerűen fogjátok érezni magatokat. Épp az ilyen események hatására dönthettek úgy: ideje nektek is családot alkotni. A hétvégén olyanokról kezdhettek beszélgetni, mint az esküvő, gyerekvállalás vagy éppenséggel lakásvásárlás.

Mérleg

Azok a szinglik, akik még sokat gondolnak az exükre, bizonyos tekintetben örülhetnek, mert még egy esélyt kaphatnak a hétvégén. De még a párban élők életébe is bezavarhatnak ott, ahol nem működik jól a kapcsolat. Ahol viszont minden rendben van: napokon belül komoly előrelépés várható.

Skorpió

Nyisd ki a szemed - meg a szíved - Skorpió, mert napokon belül rád találhat az új szerelem. Csak bízz a megérzéseidben, amik majd elvezetnek hozzá! A párban élők sokat romantikáznak, de ugyanannyit lógnak a barátaikkal, és egy inspiráló beszélgetés hatására kedvük támadhat új szintre emelni a kapcsolatukat.

Nyilas

Néha nehezen mutatod ki az érzéseidet, de nem ezen a hétvégén! Végre őszintén kinyilvánítod az érzelmeidet a szerelmednek, akivel rengeteg öröm és nevetés vár rátok, miközben sok-sok szép emlékkel fogtok gazdagodni. Szingli Nyilasként az egyik közeli barátoddal bensőségesebb kapcsolatba kerülhetsz.

Bak

Ha eddig még nem tetted, a hétvégén tutira ledobod a páncélodat, és átadod magadat a szerelemnek, és megmutatod az imádottadnak: teljes szívedből szereted. Ez pedig nemcsak a kapcsolatotoknak fog jót tenni, hanem az egész életedet megváltoztathatja.

Vízöntő

Ezen a hétvégén végre megismerheted a lelki társadat. A csillagok dolgozni fognak a találkozásotokon! A párban élők is nagyon boldogok lesznek, mert egy új kalandba vágnak a pasijukkal. Talán a közös nyaralás vagy az esküvő tervezése dob fel titeket ennyire?

Halak

Nagyon boldog leszel a hétvégén, mert élvezed a szeretetet, a figyelmet, amit kapsz a szerelmedtől. Olyan érzésed van, mintha egy tündérmesében lennél, és minden álmod valóra válna. Az egyedülállókat is kellemes meglepetés érheti: összemelegedhetnek egy közeli barátjukkal.