Dylan és Palvin Barbi nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentették be az eljegyzésüket. Szeptemberben jegyezték el egymást, de szerették volna a saját elképzeléseik szerint nyilvánosságra hozni a dolgot. A sztárpár már össze is házasodott, de a Vogue interjújából kiderült, hogy újabb esküvőt terveznek

Palvin Barbi és Dylan második esküvőt terveznek

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Palvin Barbi és Dylan július 15-én összeházasodtak. A pár a Harlekin Birtokon tartotta meg az esküvőt, ami a magyar modell családjáé, és rendszeresen tartanak ott lagzikat. A legújabb fotók alapján a házasok és a vendégek remekül érezték magukat. A készülődésről is készült pár felvétel, a Vogue pedig még interjút is készített Barbival és Dylannel. 

Kiderült, hogy az esküvőt mindössze pár hónap alatt tervezték meg, a főbb feladatokat pedig Palvin Barbi és a testvére, Anita végezték el.

Nem volt esküvőszervező, így Barbara és a nővére szervezték meg a legtöbb dolgot. Azt mondták, az egyetlen dolgom, hogy megjelenjek és kimondjam a megfelelő nevet

– mondta Dylan az interjúban.

Kiderült, hogy először egy nagyon privát ceremóniát terveztek, de végül 115 vendég jött össze. Ettől függetlenül szeretnének egy nagyobb esküvőt, ezt várhatóan ősszel tartják meg Kaliforniában. A másik ünnepségről még nem árultak el sokat, de az biztos, hogy jóval többen lesznek. 


Via