Palvin Barbi Ceglédbercelen, a szülei birtokán ment férjhez, és egy igazi, hagyományos magyar lagzit szerveztek a boldogító igen után. 

Palvin Barbi Magyarországon házasodott

Palvin Barbi megmutatta, hogyan buliznak a magyarok, Hollywood pedig nem mondott rá nemet, sőt: újdonsült férje kifejezetten jól érezte magát a nagy napon. A szupermodell már évek óta biztos abban, hogy szülei birtokán akarja kimondani a boldogító igent, ennek pedig többször is hangot adott. 

Palvin Barbit pedig nem vitte el a csillogás, ahelyett, hogy New York, Los Angeles, vagy éppen Párizs legpuccosabb és legdrágább helyein ünnepelt volna, haza húzta a szíve, szerelme pedig támogatta ebben. 

A leghíresebb magyar modell nagy napjáról eddig csak egyetlen fotót láthattunk, ahol oldalról fotózták, és éppen valahová siet. Most azonban a lagziról is több kép előkerült a Redditen. 

Megőrülnek a rajongók Palvin Barbi lazaságáért

Az egyiken láthatjuk Palvin Barbit a menyecsketánc közben, ahol már inkább laposra váltott. De az is kiderült, hogy vonósok húzták a talpalávalót, és hogy Dylan Sprouse-nak annyira bejött a húsleves, hogy gombolt párat az ingjén. 

A menyecsketáncos fotókat itt találod, de ez nem minden. 

A netezők imádják, hogy Palvin Barbi ennyire hagyományos, szinte már falusi lagzit tartott, és többen is hangot adtak annak, hogy ez sokkal szimpatikusabb, mint a féktelen rongyrázás.

Íme a legújabb esküvői galéria:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELLE SINGAPORE (@ellesingapore) által megosztott bejegyzés