Palvin Barbi és Dylan szeptemberben jegyezték el egymást, de a nagy hírt csak nagyjából egy hónappal ezelőtt osztották meg a rajongókkal. Az esküvő dátumát sem jelentették be, a Bors egyik olvasója szúrta ki a menyasszonyt.

Palvin Barbi csodaszép menyasszony volt

A sztárpár egy hónappal ezelőtt egy különleges interjúban árulta el, hogy valóban eljegyezték egymást. Bár az eljegyzés híréről többször pletykáltak már, Barbi és Dylan semmit sem jelentettek be. A beszélgetésből kiderült, hogy ezt a saját tempójukban szerették volna csinálni, és nagyon örültek neki, hogy volt erre lehetőségük. 

Akkor az esküvőről is beszéltek, de konkrétumokat nem mondtak, csupán annyit árultak el, hogy tervben van. A most készült fotók szerint szombaton meg is tartották, Palvin Barbi és Dylan Sprous egy Budapest közeli településen házasodott össze. A hírről elsőként a Bors Online számolt be, mivel az egyik olvasónak még képet is sikerült készítenie a csodaszép menyasszonyról. A felvételt itt nézheted meg.

A modell egy fehér, minimalista ruhát viselt, amihez hosszú fátyol tartozott, jobban nem is választhatott volna!

Magyarországi esküvőt terveztek 

Az esküvőről már az eljegyzés bejelentése után is beszéltek, a sztárpár elárulta, hogy magyarországi esküvőt terveznek. Elárulták, hogy tartani szeretnének bizonyos hagyományokat, utalgattak például a menyasszony rablásra. Azt nem tudni, hogy végül ebből mi valósult meg, de a fotók alapján Palvin Barbi nagyon boldognak tűnik!


Via