Mint megírtuk, nagyon úgy tűnik, hogy 5 év után eljegyezte a szerelme Palvin Barbit. A világhírű magyar modell és Dylan Sprouse 2018 óta alkotnak egy párt, de a kapcsolatuk azóta is töretlen, és már többször hangoztatták, hogy közösen tervezik a jövőt. 

Gyémántgyűrű buktatta le

Néhány héttel ezelőtt Palvin Barbit egy méretes gyémántgyűrű buktatta le. Közben egy közeli forrás is elárulta, hogy a modell és a színész nagyon boldogok, valamint Barbi állandóan mindenkinek a gyűrűjét mutogatja. A hírt azonban egyik fél sem erősítette meg. 

Most a gyűrű nélkül kapták lencsevégre

Nos, most újabb lesifotók készültek Palvin Barbiról Los Angelesben, miközben egy barátjával vásárolt, de a gyűrű nem volt az ujján. Habár a fontos kiegészítő hiányzott, de a modell nagyon mosolygósnak és vidámnak tűnt, így valószínűleg csak nem vette fel egy átlagos bevásárlásra az eljegyzési gyűrűjét, de szakításról szó sincs. 

A további fotókat ide kattintva tekintheted meg te is. 

Hány gyerek is lesz?

Tavaly nyáron Barbi elárulta, hogy a családalapítás terén teljesen más elképzeléseik vannak a párjával. A modell egy vagy két gyereket szeretne, de a színész majdnem egy egész focicsapatot, nagyjából hét gyerekkel érné be. 

Dylan az izlandi viking tradícióit követi, eszerint ő a férfi, én a nő, és igenis előbb jöjjenek a gyerekek, csak aztán a házasság. Én viszont pont fordítva gondolom. De a megoldás úgyis az lesz, hogy a nő dönt, a férfi meg hallgat rá

- mesélte korábban Palvin Barbara, aki biztos benne, hogy a párja az igazi.