Tavaly jelent meg több amerikai hírportálon is, hogy Dylan Sprouse megkérte Palvin Barbi kezét. Akkor az informátorok azt is elárulták, látták a magyar modell gyűrűjét. A híreket nem erősítették meg, de most elárulták, hogy a lánykérés már szeptemberben megtörtént.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse ezért tartották titokban az eljegyzést

Barbi és Dylan a V magazinnak adtak egy interjút, a beszélgetés során pedig elárulták, hogy már szeptemberben eljegyezték egymást. Bár a nagy pillanatról nem osztottak meg részleteket, annyit elárultak, hogy szeretették volna ezt az egészet a saját tempójukban nyilvánosságra hozni. 

Tehát csak a saját tempónkban akartuk csinálni a dolgokat. Amikor egyesek kiszivárogtatták az információt, hogy eljegyeztük egymást, PR-csapatunk olyanokat mondott, mint „Hé, srácok, talán csinálhattok egy bejegyzést, beszélhetnétek ezzel a magazinnal, vagy beszélhetnék azzal magazin…”

Mindkettőjüket bosszantotta a dolog, de végül örülnek, hogy az egészet úgy csinálhatták, ahogyan ők szerették volna. Végül a V magazin címoldalán jelentették be az eljegyzést, az egyik fotón Barbi menyasszonyi ruhát visel. Azt is elárulták, hogy a modell nem ideges az esküvő miatt, de az eljegyzés során az volt. Elmondta, hogy Dylan hét hónappal korábban megvette a gyűrűt, így neki volt ideje felkészülni. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Magyarországon szeretnének összeházasodni

Az interjú során a pár mesélt a közelgő esküvőről, aminek a dátumát még nem árulták el. Barbi és Dylan annyit megosztottak, hogy Magyarországon szeretnék megtartani az esküvőt, a modell nagyon izgatott, hogy megmutathatja azokat a helyeket ahol felnőtt, a kultúrát és a tradíciókat. A párról készült további képeket itt tudod megnézni


Via