Talán nem is gondoltadvolna, de egyes csillagjegyek hajlamosabbak a félrelépésre, mint másik. Persze a megcsalás mindig döntés kérdése, de az asztrológia szerint van 3 csillagjegy, akik nagyobb eséllyel lesznek hűtlenek a párjukhoz. 

Ikrek 

Bár az Ikrek valamiért szívesebben beszél a szexről, minthogy csinálná, de ha unatkozik vagy magányos, akkor hajlamos a furcsaságokra. Az sem zavarja különösebben, ha éppen kapcsolatban van, ha úgy érzi nem éri elég inger, simán félrelép. Az Ikrek erkölcsi kódexe egyébként is sokkal lazább, a megcsalást pedig a legkülönbözőbb módokon próbálja meg kimagyarázni. Képes akár azt is mondani, hogy más időzónában volt a félrelépés idején, így valójában az meg sem történt. 

Mérleg

A Mérlegnek mindig egy kicsit zaklatott a szerelmi élete, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy e jett szülötte azért nem rest kamuzni sem. A Mérleg gátlástalanul flörtöl még akkor is, ha kapcsolatban van, ha pedig lebukik, mindent elkövet, hogy kidumálja magát. Imádja a bókokat, ha pedig valaki legyezgeti a hiúságát, akkor lazán beleugrik egy kalandba, hiába várja otthon a pasija, 

Halak 

A Halak mindig hatalmas dilemmában van, már ami a határokat illeti. A jegy szülötte néha nagyon el tud rugaszkodni a valóságtól, éppen ezért nem kizárt, hogy a hűtlenség útjára lép. Viszont a Halak, ha megcsalja a párját képes a legkülönfélébb módokon bocsánatot kérni, verseket ír, rajzol, dalt szerez. Mindent elkövet, hogy a párja megbocsásson neki, a kérdés már csak az, sikerül-e neki? 

(via)