Egyesek a hatalomvágy miatt, mások azért, hogy érdekesebbnek tűnjenek. Ez a 3 csillagjegy ugyan más-más szándék miatt, de gyakran hazudik. 

Skorpió

A Skorpió gyakran szórakozott, van, hogy nem tartja a szavát. Azzal is vigyázz, mit mondasz el neki, ugyanis nem ritka, hogy a bizalmasan megkapott infót továbbadja. Ők maguk is bizalmatlanok, sem magukban, sem másokban nem tudnak megbízni. Mindig gyanakvóak, mindig azt gondolják, hogy valaki át akarja őket ejteni, vagy vissza akar élni a bizalmukkal. Nem véletlen, saját tetteit feltételezi mindenkiről. Ritkán buknak le, rendkívül jól keverik a szálakat. 

Bak

A Bakok alapvetően nem rosszindulatúak, de a biznisz, az üzlet és az érdekek gyakran fontosabbak számukra a kapcsolatoknál. Általában azért ferdítik el a valóságot. Nincs szándékukban érteni másoknak, nem akarnak senkinek rosszat. Egyszerűen csak úgy érzik, hogy ez nem olyan nagy áldozat azért, hogy előrébb jussanak. 

Ikrek

Az Ikrekben sincs rossz szándék, ők viszont annyira el vannak varázsolva, hogy egyszerűen képtelenek mindig, minden helyzetben őszinték lenni. Hajlamosak kiszínezni a történeteket, kicsit intenzívebben beállítani azokat, mint amilyenek a valóságban voltak. Pedig tényleg nem akarnak rosszat, de szeretnek a középpontba kerülni az elmeséltek alapján. 

via