A színész még gyerekként tűnt fel a képernyőn, majd ő alakította Zeke Beakermant 2007 és 2012 között a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban. Azóta Dan játszott még filmekben, sorozatokban, de pár éve már inkább a pornó felé fordult. 

A Disney sztárja ma már pornóval foglalkozik 

A színésznek az OnlyFansen van fiókja, és korábban azt is elárulta, hogy az előfizetőinek a nagy része férfi. Elmesélte egy interjúban, hogy évekkel ezelőtt kezdett bele a szexmunkába, eleinte csak csetelt, majd elkezdett képeket is küldeni. Később a fotói kiszivárogtak a netre, ezután kezdett saját tartalmat gyártani

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel Benson (@danleebenson) által megosztott bejegyzés

Úgy érzi, hogy az erotikus fotókban semmi nincs, és sokkal jobban keres most ezzel, mint bármikor korábban. Ettől függetlenül van egy dolog, amit nem hajlandó megtenni, nem szeretne kamerák előtt szexelni. 

Nem fogok férfiakkal szexelni a kamera előtt, mert mindenki látni akarja. Nem akarok 10 év múlva visszatekinteni, és azt mondani: „Rendben, megkerestem ezt a sok pénzt, ezért szereztem ezt a hírnevet, de a fenébe is, olyan dolgokat csináltam, amelyek miatt kényelmetlenül éreztem magam.” 

A színész elárulta, hogy az OnlyFans sokszor feszegeti a határait, mivel olyan tartalmat is gyárt, ami néha távol áll tőle. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel Benson (@danleebenson) által megosztott bejegyzés

Komolyan veszi a munkáját 

Dan egy interjú során elmesélte, hogy az elmúlt időszakban sikerült feltérképeznie, hogy mire vágynak a követői. Éppen ezért megpróbál olyan tartalmat gyártani, ami biztosan tetszik majd nekik. Komolyan veszi a munkáját, emiatt odafigyel a testére, és mindent megtesz azért, hogy izmos maradjon. 

De ez nem azt jelenti, hogy egész nap csak ülök. Például felébredek, napi egy-két órát edzek [és], tudod, dolgozom. Teljes munkaidős állásként kezelem, mert nagyon sok teljes munkaidős állásom volt ezt megelőzően.

A színész sokan kritizálták a döntése miatt, volt, aki azt mondta, hogy a könnyebb utat választotta, és valójában nem dolgozik a pénzéért. Dan szerint az OlyFans is ugyanolyan munka, mint bármelyik. 


Via