Hihetetlen dologról rántotta le a leplet Selena Gomez. Az énekesnő-színésznő állítja, hogy annak idején a Disney megtiltotta neki, hogy használja a „Mi a fene?” kifejezést.

Nem mondhatta ki 

Selena a Vanity Fairnek adott interjújában árulta el, hogy a csatorna kategorikusan kijelentette, ez nem hagyhatja el a száját. 

Nem voltam vad gyerek, de a Disney-nél voltam, így nagyon kellett ügyelnem arra, hogy ne mondja azt, „Mi a fene?” bárki előtt. 

Hatalmas nyomás

Selena elmegyarázta, hogy elképesztő nyomásnak volt kitéve akkoriban, a fiatalok egyfajta példaképként tekintettek rá, ő pedig meg akart felelni ezeknek az elvárásoknak. 

Ma már úgy gondolom, hogy példaképnek lenni annyit jelent, hogy őszinték vagyunk. 

A mentális egészsége 

A színésznő az intejrúban azt is elmondta, hogy miután őszintén beszélt a mentális egészségét illető dolgokról, már nem kísérti az a gondolat, hogy az emberek csak a Disney-hez kötik, ez ugyanis korábban nagyon frusztrálta. 

Határozottan szabadnak érzem magam. Nem arról van szó, hogy szégyellem a múltam, csak annyit dolgoztam, hogy megtaláljam a saját utam. Nem az akarok lenni, aki voltam. Az akarok lenni, aki vagyok. 

– mondta. 

Selena egyébként a Disney-hez fűződő viszonyáról már korábban, 2021-ben is beszélt, akkor így fogalmazott. 

Nagyon fiatalon írtam alá a Disney-hez, és nem tudtam mit csinálok. 

Büszke

Selena egy ponton azonban kiemelte, igenis nagyon büszke a Disney-nél végzett munkájára, ugyanis valamilyen módon ez formálta azzá az emberré, akivé mostanra vált. 

(via)