Az amerikai pornósztár, Jessica Drake, aki szenvedélyesen rajong a szexért most elárulta, hogyan élheted át te is életed legjobb szexét.  A  pornósztár elárulta, sok fenomenális szexben volt már része, így volt lehetősége megismerni a saját testét, valamint a korlátait. Úgy gondolja, erre mindenkinek szüksége lenne, sőt nagyon fontosnak tartja a szexuális oktatást, nevelést. 

Életed legjobb szexe

Jessica éppen ezért 2012-ben, a Wicked Pictures-szel együttműködve elindította Jessica Drake Guide to Wicked Sex című erotikus oktatófilmek sorozatát, ahol az emberi szexualitás más-más aspektusaival foglalkoztak. A pornócsillag persze a mai napig nagyon aktív a közösségi médiában, most pedig elárulta, hogyan élheted át te is életed legjobb szexét. 

Beszélj arról, mi az, ami tetszik és mi az, ami nem. Beszélj arról, mit szeretsz, mit utálsz, mire vagy kíváncsi. Ha valakivel már hosszú ideje kapcsolatban vagy, nem szokatlan, hogy a szikra eltűnik, ennek azonban nem kell véglegesnek lennie, hiszen az izgalom visszahozható. 

Kísérletezés

Jessica szerint nagyon lényeges a kommunikáció, mint mondja, ha a szikra eltűnik, akkor fontos tudatni a partnerrel, hogy mi a helyzet és biztosítani arról, hogy dolgozol a változáson. 

Kérdezd meg, mire van szüksége a párodnak. Egy hosszabb kapcsolatban a szex sokszor nem kap prioritást, a spontaneitás pedig eltűnik. Ez gyakori, de nem jelenti azt, hogy vége mindennek, hiszen ez remek alkalom lehet a kapcsolatod újraértékelésére. Manapság annyi módon lehet fűszerezni a dolgokat. Vásárolj mondjuk a pároddal együtt szexjátékokat, használjatok sikosítot, próbáljátok ki a szerepjátékok, nézzetek együtt pornót. Kísérletezzetek 

– mondja Jessica. 

(via)