A szexben az egy legjobb dolog, hogy kedvetekre kísérletezhettek, új dolgokat próbálhattok ki, így nagy eséllyel megtaláljatok azokat a szexpózokat, amelyeket mindketten élvezni fogtok. A lista szinte végtelen, hiszen rengeteg élvezetes póz van. Most mutatunk egyet, amit ki kell próbálnotok! 

Nagyon intenzív lesz az orgazmus ebben a szexpózban

A szakértők szerint a legintenzívebb orgazmust mindketten a kanál szexpózban élhetetitek át. Sokan csak lusta szexpóznak nevezik, hiszen ennél a pozitúránál mindketten az oldalatokon fekszetek, és a pasid így hatol beléd. A magassági különbségek miatt, jó, ha te egy kicsit alacsonyabban fekszel, tehát a fejetek ne legyen egymás mellett.

Ness Cooper, szexuálpszichológus szerint ez a póz jár a legtöbb élvezettel mindkettőtök számára. A póznak köszönhetően könnyedén odafértek egymás erogén zónáihoz, a pasid kényeztetheti a melleidet vagy a csiklódat. Egyszóval sokkal intenzívebb élmény lesz mindkettőtök számára. 

Más előnye is van

A kanál szexpózt emellett az egyik legromantikusabb póznak is tartják. A fekvés miatt nagyon sok helyen érintkezik a testetek, ami segíti a kötődést, és romantikusabbá teszi a szexet. 

A kanál szexpozíció több bőr-bőr érintkezést tesz lehetővé, mint más szexpozíciók. Ez nagyobb melegséget, megnyugtatást biztosít, és több pozitív hormon, például oxitocin és dopamin szabadulhat fel. 

A szakértő szerint a szexpóz erősíti az intimitást a felek között, a kapcsolat pedig sokkal erősebb lesz. Ez még egy plusz, amiért megéri kipróbálni! 


Via