Gondoltad volna, hogy van olyan szexpóz, amiért a pasik egyáltalán nem rajonganak? Pedig 3 kifejezetten népszerű pozíció is van, ami nem tartozik a kedvenceik közé!

lovaglópóz

A lovaglópóz elsőre azt hihetné az ember, hogy nagy kedvenc a férfiak körében, ez azonban egyáltalán nem így van. A lovaglópózban ugyanis a pasik egyáltalán nem tudják kontrollálni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, a nőn múlik szinte minden: a behatolás mélysége, a tempó, az összebújás minősége. A férfiak pedig nagyreszt szeretnek irányítani, így ezt hiába a szuper látvány, előszeretettel hanyagolják.

Misszionárius 

A misszionárius póz mindig jól jön, ha éppen nincs jobb ötlet. A férfiak szerint viszont ez a kreativitás halála is egyben, így csak a legutolsó esetben nyúlnak ehhez a megoldáshoz. Úgy érzik, nem tudnak sokat bizonyítani, ha így történik az aktus, e mellett pedig a nő testének látványa sem tárul eléjük teljes egészében.

Kanál

A kanál pózban a pasik úgy érzik, nem elég intenzív a behatolás, és a nők is sokkal nehezebben mennek el. Mellette pedig nagyon körülményes, sokszor "kiesik" a hímvessző és félbe szakad az aktus.