A 69 néha tényleg zavarbaejtő tud lenni. Olyan pózt találni, amelyben nemcsak kényelmes és élvezetes az élmény, de még szexinek is érzed magad, nem egyszerű. De hogyan lehet ez a szeretkezési forma mégis nagyszerű? Eláruljuk. 

A póz

Alapvetőnek tartják az emberek, hogy a pasi van alul, a nő pedig felül a 69 közben. Pedig ez nem annyira egyértelmű. A legkényelmesebb, ha mindketten az oldalatokon fekszetek, így nem veszik el az élmény, és nem lesz annyira megerőltető az aktus, hogy ne tudjatok a magatok örömére is koncentrálni. A másik szuper megoldás, ha a magasabb ember van felül, és egy szép C betűt formál a testéből. Mindkét megoldás alapjaiban megváltoztathatja az élményt. 

Fókusz

Ne csupán a partnered nemi szervére koncentrálj. A 69-ben nagyszerű tered és lehetőséged nyílik arra, hogy a környező területeket is izgasd. Járd körbe a péniszét, és ne hagyd ki a combját, a hasát, a lábait, amit csak elérsz, simogasd meg, hogy az élmény még komplexebb legyen.

Play the game!

Nem csak a nyelvek és a nemi szervek lehetnek a 69 élményének középpontjában. Itt az ideje, hogy elővegyétek a kedvenc szexjátékaitokat, és még jobban felfedezzétek egymás testét. Hidd el, az élmény felejthetetlen lesz!

ritmikus mozgás

Ne hagyd magára a pasit! Segíts neki azzal, hogy szexin mozogsz a 69 közben. Egy kis hullámzás, csípőtekerés őrjítő lesz a számára, és érezni fogja, hogy valós interakció van közöttetek! Egy próbát megér, hidd el, utána rendszeresen alkalmazni fogod majd!